Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk na facebooku

Od: leobogsu odpovědí: 6 změna:

Dobre rano.Prosim poradte-pri videokomunikaci mam obraz,ale nejde mi zvuk.Mam to otevrene pres FIREFOX a vychozí prohlizec mam INTERNET EXPLORER,ale na exploreru mi nefunguje videokomunikace vubec ani obraz...pls diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

pořiďte si skype. facebook byl původně na něco uplně jiného než na volání.

bena*
hodnocení

0x

Pokudmáte Windows Vista nebo Windows 7, tak si nainstalujte Internet Explorer 9. Na osmičce to kolikrát dělá problémy.

leobogsu
hodnocení

Dekuji za odpoved,mam sice WINDOWS 7,ale otviram to pres nainstalovany FIREFOX-MOZILA a tam mi jede video,ale ne zvuk!?Poradite?

bena*

Máte nainstalovaný nejnovější firefox 11? Ke stažení zde: slunecnice.cz/... Taky bych zaktualizoval Aodbe Flash Player - ke stažení zde: filehippo.com/... Tam klikněte na to Download Last version vpravo nahoře

leobogsu
hodnocení

Moc vam dekuji,moc.Aktualizoval jsem Adobe-ale nevim jiste jestli mam nejnovejsi Firefox.Instaloval jsem ho asi pred mesicem,abych mohl prave komunikovat na FB...

bena*

Oni teď vývojaři firefoxu se opičí po vývojařích google chromu a tak ty verze číslují hodně rychle. Přitom co se týká funkcí, tak rozdíl mezi pátou a šestou verzí je asi jako rozdíl mezi pátý a šestým dílem venezuelské telenovely. Ale verze 10 a 11 teď přišly s nějakými většími vylepšeními.

Jinak přes Internet Explorer můžete také komunikovat na Facebooku a přohlížet s ním internet :) . No zvlášť na facebooku číhá mnoho nebzpečí v podobě sociálního inženýrství (což je takové oblbování za cílem získat osobní údaje, které se pak dají zneužít). A Internet Explorer 9 podle nezávislých testů má nejlepší ochranu proti takovémuto oblbování. Další mnohem víc nebezpečné oblbování je phishing - pokud používáte internetovou banku, tak phishing je stránka, která na první pohled vypadá jako přihlašovací stránka banky. Ve skutečnosti je to past.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]