Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak očistit své jméno v Google?

Od: vhaji odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám velký problém. Náhodou jsem zjistila, že při zadání mého jména a příjmení do Googlu vyjede mezi jinými i jeden nepříjemný výsledek. Už jsem požádala Google o odebrání obshu a protože se daná stránka mezitím změnila a to, co mi vadí, existuje jen v archivu, předpokládám, že mé žádosti bude vyhověno. Nikde jsem se ale nedočetla, jak dlouho taková věc může trvat. Netušíte prosím někdo? Výsledek se k mému jménu bohužel objeví už na první stránce a proto bych se alespoň ráda pokusila situaci "naředit", tj. chtěla bych, aby Google pod mým jménem ukazoval i mnoho jiných věcí. Proto jsem se chtěla zeptat, zda nemáte nějaké tipy, kam na internetu uvést své jméno, aby se jednalo min. o neutrální věc (napadlo mě např. podepsat nějaké petice) a aby se vše co nejrychleji dostalo do vyhledávání Google. Mockrát děkuji za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
pokud ta stranka uz neexistuje, potrva to jeste 2-4 tydny, google nema v tomhle pripade smysl psat.
dzordz*

Co když stránka neexistuje už pár let, ale vhodným dotazem na google se stejně najde a ukáže indexovaná část obsahu?

doplněno 24.03.12 08:27:

Třeba na Bing se ten výsledek už neobjeví a na Seznamu taky ne (ale u toho bych docela pochyboval, že se tam vůbec objevil i předtím..).

zoltan*
hodnocení

0x

Dobrý den, google nemá smysl psát tam jde o pagerank který se řadí dle návštěvnosti stránek a pod.. Musíte napsat přímo na webovou stránku na který se nachází Vaše jméno a administrátor ho smaže.

juldab*
hodnocení

0x

Chyba byla že ta strábka je odstaněná. Chtělo ji pčřepsat a umělejma přístupama by se dostala do archivu ta přepsaná. Takhle tam může bejt pěkně dlouho.pokud to hazí 404 tak ku*vsky dlouho.

hvezda155
hodnocení

0x

Dobry den, mam stejny problem, uz jste na neco prisla, nebo Vam jiz nekdo poradil? ozvete se mi dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]