Nejste přihlášen/a.
Jak umlčet velmi hlučný větrák na základní desce, roztáčí se opravdu při minimálním vytížení.Po odpojeni od zdroje se PC po dosaženi asi pevně nastavené teploty vypnul.Díky
Řekl bych,že máš v kejsu dost teplo.50 na HDD je dost...Nechtělo by to chlazení řešit nějak víc?Přidat větrák,třeba...
doplněno 22.03.12 23:29:Tedy jen můj názor...Než přijdou jiné rady...
Pokud není volný drát ze zdroje, lze koupit rozdvojku, takzvané "ypsilon", pokud to tedy zdroj utáhne výkonově.
A je možné na tom hlasitém snížit otáčky vyčistil jasem a namazal, je to lepší, ale dle mne jede 3000 RPM a CPU ma 40 C, což se mi zdá zbytečné. Speed Fanem to nepůjde? Tam to nastavím, ale nejdou ty otáčky uložit.
Zkuste zregulovat otáčky tímhle.Že se vypnul je dobře,chránil se tím.Musíte to vychytat...
Tady je o tom taky dost..
doplněno 22.03.12 23:04: Cesta dle mikihans je na řadě jako první...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.