Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivně se chovající obrazovka počítače

Od: soina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

máme LCD obrazovku k počítači, značka LG. Poslední dobou mi začala krátce po zapnutí blikat - pohasínat, ale nezhasnout úplně - ve velmi rychlých intervalech. To trvalo krátce. Před chvílí se mi stalo, že se po zapnutí blikala až moc silně a pak sejejí jas nezvýšil a teď svítí pořád tak slabě a při tom velmi slabě bliká. Taky jsem si všimla, že vydává podivné zvuky - takové infra - a když na ni přiložím ucho, slyším něco jako jiskření elektrického napětí. To před tím dělala taky, ale ne tak nahlas. Nevíte, čím to může být, popř. jaké je řešení?

Předem moc děkuji. Přeji hezký zbytek dne.

doplněno 26.03.12 22:33:

Zjistili jsme, že je to přepáleným trafem, obrazovku jsem koupila novou. Otázka je vyřešena :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste zkontrolovat oba kabely (datový i napájecí). Nejlépe vytáhnout a zas zapojit.

Jen taková první pomoc, než se ozve někdo, kdo se s tím setkal.

soina*
hodnocení

Zjistila jsem, že ten zvuk vydává adaptér, více jsem do něho zatlačila ty dráty alespoň to přestalo blikat... Pak to zkusím vypojit.

doplněno 22.03.12 22:15:

Občas to neznatelně poblikne, ale zpelšilo se to.

doplněno 22.03.12 22:16:

Omlouvám se za chybu, chtěla jsem napsat "zlepšilo"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]