Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit datový formát VCS?

Od: charlando® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřebuji změnit datový formát VCS (záloha dat mobilu Sony Ericcson) na formát CVS, nebo iCal , abych ho mohl přenést do Gmialu - Kalendář, případně do nového mobilu s Androidem?

Díky za radu , "trápím" se s tím už dva dny a nerad bych přišel o uložená data.

Outlook nemám.

doplněno 23.03.12 23:10:

Díky všem za snahu ...už je vyřešeno

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobry den, zkousel jste to jen prejmenovat na cvs, nebo otevrit v notepadu? Je mozne, ze tento soubor obsahuje data, ktera potrebujete v citelne podobe.

hodnocení

Dobrý den,

v notepadu je jenom chaotická "změť" písmenek a čísel a možnost přejmenovat formát jsem nezkoušel ,protože nevím jak. Poradíte?

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

otevrit v exelu a ulozit jako csv

hodnocení

děkuji za radu,ale formát csv nepotřebuji a ani mi to "nebereů = ohlašuje chybu,požaduje to po mě formát CVS,nebo i Cal

blackflamesiczi*

sorry blbe jsem to precetl

hodnocení

nevadí, již jsem si "poradil" ...stáhnul jsem si Trial Outlook-u a JE TO :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]