Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení dat. kabelu samcem nebo samicí?RJ45?

Od: honza85236967587 odpovědí: 6 změna:

dobrý den, máme u nás v paneláku internet do bytů dovedený kabelem, na jehož konci je samec - pasuje do PC. Ten jsem ale omylem rozšlápnul a potřebuju ho opravit, jenže na to jsou potřeba kleště a ty já nemám. Říkal jsem si proto, že bych ten kabel ukončil v DAT zásuvce a k PC bych si to pak propojil kabelem co se koupí všudemožně (samec - samec).

je to takhle možné provést? moc díky!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobry den, urcite to mozne je. Jen si kupte nejakou samoreznou verzi, at nepotrebujete keste i na tu zasuvku :).

doplněno 22.03.12 12:47:

kleste. Dobre by take bylo si zjistit poradi dratku, protoze existuji dve normy, jak to udelat a pri pouzti nespravne Vam to nebude behat

doplněno 22.03.12 13:05:

To mate pravdu, jen jsem Vas chtel upozornit. Jinak kleste mohu take zapujcit, nebo dat jeden keystone

honza85236967587
hodnocení

Díky za ujištění:) Co vím, tak na datovkách se zapojuje "B", je tam i schéma barviček na "A" ale to jsem ještě nikde neviděl. Dám si tam obyč tango zásuvku a "zacvakávací" konektor:)

Ještě jednou díky:)

psta
hodnocení

0x

kde bydlíte já kleště mám ale záleží jak jste daleko

honza85236967587
hodnocení

Díky za nabídku, už jsem se ale natěšil, že si koupím delší káblík, kterej mi dostane i do postele:)

Jen pro info, kolik byste si na ten konektor a práci řekl peněz? Jen ať vím jak se to pohybuje... Dík

Tak to nevim, zaplatil by jste vic na dopravnem, prace je to na par minut. Ja soukrome nedelam, ale vetsinou s epocita zapocata hodina, takze se to vazne nevyplati

zakus*
hodnocení

0x

Ještě lepší řešení datové zásuvky než ABB (Tango) má UNICA. Musí se zapojit podle B. S kleštěma je to otázka do 5ti minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]