Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém s avi filmy (staženými) na stolním přehrávači se mi sekají ( v pc nikoliv). Prý bych je měla nahrávat pomalejší rychlostí tím by to problém "možná" vyřešilo. Nevím ale jak pomalou. V nabídce Nera mi to nabízí 20x. A kdyby to nefungovalo, tak co s tím? Díky
Taková obecná rada je vypalovat poloviční rychlostí rychlostí než nabídne Nero. Je přitom dobré sledovat bufer jakmile jde pod 50% snížit při dalším vypalovaní rychlost. Přímo v neru je program na změření kvality vypáleného DVD. Sice to trvá ale když se člověk řídí podle něj tak může pálit na DVD za tři koruny.
doplněno 22.03.12 12:26:Ten program se jmenuje nero cd speed (je to ale cs dvd sspeed) a měí se to v položce kvalita disku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.