Nejste přihlášen/a.
Zdravim Lidičky, potřebuju se zeptat co udělat nebo jak nainstalovat a jaký program, když chci online na jednom počítači vidět to co se děje na druhém. Nebudu tu psát blbodsti - prostě chci mít děti pod kontrolou, tak proto. Zapnu počítač i klidně když budu v zahraničí - samozřejmě na netu připojenej a zvolim program a vidim co se děje na druhém počítači. Ukládání být nemusí - nemám čas něco procházet, jen online přenos z druhého displeje. Díky za radu
Tak jde to i přes Team Wiever ale já myslím,že Vám jde o to,sledovat aby to nepoznali...Takový program asi nebude.Existují i progy na sledování,jsou to pěkný svinstva,dokáží posílat screeny třeba po vteřině,vyloženě hnus,každej úder klávesnice ale o on line nevím...
doplněno 22.03.12 09:29:seque,já nejsem příznivcem sledování,jakéhokoli,je to proti mým zásadám.Musíte počkat,třeba Vám někdo dá na to radu.
Když je to tak složitý tak klidně nějaký program který bude ukládat třeba poslední 2 hodiny , nevim ani jaký je postup instalace, program se musí do obou počítačů dostat?
Nejde o špehování a věk mých dětí neni důležitý, jsem 3 týdny pryč a 3 týdny doma, furt dokola a teď se nám zase pokazil počítač a žena prostě neumí ani vyčistit disk, tak jí chci prostřednictvim tohoto programu, kdybych viděl co je na jejím displeji, pomoc co udělat. Teď dokonce holka něco blbě zmáčkla , takže když mi žena píše třeba z na skype a zmáčkne písmeno ,, H ,, tak se jí text vymaže a tohle já musim řešit když jsem v práci a 1000 km daleko.
Tak to můžete udělat pomocí programu TeamViewer. Ale tam o tom "protistrana" bude samozřejmě vidět (musí vám poslat heslo k přístupu - mění se s každým spuštěním TW). Ale v těchto případech je více než dobrý, protože můžete domácí PC ovládat tím, který máte v práci (nebo kde to jste na cestách). Je zdarma.
Dá se použít program LogMeIn.
doplněno 22.03.12 14:42:Na zmíněné PC nainstalujte secure.logmein.com/... . Pro domácí použití zdarma. Na stránkách si vytvořte účet a potom můžete konkrétní PC ovládat po celém světě. Po přihlášení (třeba z netkavárny) můžete ovládat zmíněné PC. Komunikace přez webové rozhraní.
nejlepsi je: spectorsoft.com/... pred par lety sem ho pouzival v US a je presnej a spolehlivej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.