Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení Tiskárny-PC

Od: stix odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám doma tiskárnu HP Deskjet 3050 J610 series připojenou přez wifi roteru, ke kterému se připojuje několik NB také přez síť Wifi.Zakoupil jsem si nový stolní pc a k tomuto roteru si přivedl internetový kabel.Ale mám takový problém.Počítal jsem s tím, že když je tiskárna napojena na router, tak mi bude dostupná, když se k němu připojím kabelem.Avšak i když mám v PC nainstalovaný veškerý ovládací software, tak mi nejde přez tiskárnu tisknout, i když se mi jevý jako zapojená přez síť(v nabídce tiskáren se mi jeví jako viditelná s potvrzeným přenosem), avšak pokud se něco pokusím vytisknout, naskočí mi jako offline.Je nějak možné tímto způsobem tisknout?Pokud ano tak prosím jak, nebo kde dělám chybu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sinner
hodnocení

0x

Zdravím jen uvažuji všechny PC co máte tak s tiskárnou komunikují před wifi a ted vám to přes UTP nejde ,asi bych do stolního koupil wifi a znovu naistal ovladače na tiskárnu .Ale možna bude mít někdo lepší řešení...

stix
hodnocení

No, tak připojení modulu wifi k PC, by teoreticky jistým řešením bylo, ale jde o to, jaký to má smysl, když sem na router připojený kabelem a teoreticky by tak tiskárna měla šlapat.Dost pravděpodobně někdy chybuji, ale otázkou je hlavně kde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]