Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
druhý den se mi zdá, že notebook je hlučnější než jindy. Lépe řečeno větráček stále jede. Někdy málo, někdy rychleji. Dříve kolikrát jsem ani nevěděl, že by byl spuštěný. Notebook mám položený na pasivní podložce (domácí výroby), takže zadní část je cca 3 cm nad povrchem. na Windows jsem udělal údržbu jako obvykle. čištění, defragmentace...
Nevím co ještě udělat.
Jediné co mě ještě napadá je vyčistit ho mechanicky od prachu a nečistot. To znamená ho rozebrat a vyfoukat.
Bingo!Přesně tohle proveďte...A je dobré zkontrolovat i chladící pastu.Nová udělá divy.Vemte to luxem s umělohmotnou trubicí...
Jak myslíš,ještě jsem ji při čištění nikdy nepotkal...
procházím teď nějaké diskuze o tom čištění a luxem to moc nedoporučují, kvuli statické elektřině.
Jsou příznivci vyfoukání a zastánci vysátí.Řešilo se to tu mnohokrát.Já vysávám a nikdy žádný problém.Dělám to už proto,že nemusím PC nosit někam ven.Včera jsem dělal PC,které tři roky nikdo nečistil a teď lituji,že jsem si ho nevyfotil.Potom by jste viděl,že vyfoukání by přícházelo v úvahu někde daleko od obydlí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.