Nejste přihlášen/a.
Mám notebook s win7 professional, v ovládacích panelech v Oblasti a jazyku je nastaven datum a čas správně, tj. česky den.měsíc.rok a hodina:minuta ve 24 formátu. Ale ve skype a MobilEditu se datum a čas zobrazeje v americkém formátu, tj AM/PM, měsíc/den/rok. Kde může být chyba?
Nemám tu sice ani Skype ani MobilEdit, ale viděl bych to takhle: Windows je program, Skype je program a MobilEdit je program. A každý program má svoje specifické nastavení a svoje možnosti. Těžko budu chtít po nějakém programu český formát času, když ho třeba vůbec neumí.
Vidím to asi takhle: pod winXP professional SP3 CZ oba tyto programy český formát data a času umí a bez problémů akceptujou nastavení systémem. Pod Win7 SP1 CZ je tomu jinak, přičemž verze obou zmiňovaných programů (u jiných jsem to zatím nezjistil) Skype a MobilEdit je stejná. Vaše poznámka, že Skype neumí česky je poněkud dětinská. Čekám vyjádření někoho kompetentnějšího, kdo je schopen se zamyslet a vyřešit problém (třeba díky zkušenosti).
Nejsem nějaký začátečník, kterému je třeba sdělit, že aby PC jelo, musí se přívodní kabel strčit do zásuvky.
řešil jsem podobnej problém když byla aplikace v delphi. Je to někde v rozšířeným nastavení ale tam to funguje jenom někdy musel jsem na to použít patch. Přesně to samý v XP v poho a ve W7 obráceně. Zkus to tam najít když tak pohledám.
Díky za radu, aspoň vím, že to není mezi klávesnicí a židlí Pokud budeš mít štěstí a najdeš to, dej vědět. Budu hledat a zkoušet taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.