Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi přehrávat videa na stream.cz

Od: lubosk* odpovědí: 1 změna:

nevím čim to je ale videa o vesmíru (Dobývání vesmíru+ Jak na to) mi jdou přehrávat pohodě a ostatni mi nejdou přehrát

jíný video na streamu se přehráva ale až třeba zahodinu a ještě tu stránku musím několikrát obnovovat aby se to video spustilo

už nevím co stím *zed*

Firefox 11.0

Adobe Flash Player 11.1.102.63

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Fireofx má poslední dobou spoustu problémů, tak je možné, že chyba je tam... Zkusil bych bud aktuální verzi odimstalovat a nainstalovat, stále podporovanou, verzi 3.6.x

Možná lepší by bylo ale zkusit Internet Explorer 9 (nemáte-li ho, nainstalujte si ho, ke stažení zde nebo zde) a nainstalovat mu aktualizovaný Adobe Flash Player, který najdete zde.

Máte-li v Internet Exploreru nainstalované různé nástrojové lišty toolbary (od google, ASK, Yahoo!, apod.m tak je odinstalujte - zpomaluji a zatěžuijí prohlížeč i počítač).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]