Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excel napsání makra/vzorce či nečeho podobnéh

Od: tralala odpovědí: 3 změna:

Ahoj,
je zde někdo šikovný a ochotný mi napsat nejspíše makro či nějaký vzorec v Excelu? Samozřejmně za to nabízím finanční odměnu.
O co se jedná?
Mám tabulku který je rozvozový ceník pro kamiónovou dopravu. Cena se určuje dle kilometrů a hmotnosti nákladu.
A mně jde o to, abych v tomto seznamu nemusel hledat 300x denně, ale jednoduše řekl Excelu ať to za mě udělá.
Více info do mailu.
Prosím pište na nikodim.dominik@gmail.com

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hoj, v excelu jdou jednoduše vyhledávat data prostým hledáním stejně jako ve wordu a dále jdou třídit data ve sloupcích vzestupně i sestupně podle řídícího sloupce. Nenapsal jste"obecně" co chcete vyhledat a apodle jakého klíče. To je důležité.

figurek*

to vypadá na klasické křížové vyhledávání. Na jedné ose kilometry, na druhé tuny, v průsečíku cena.

figurek*
hodnocení

0x

Excel má jednu mimořádně silnou a povedenou funkci, jmenuje se kontingenční tabulka. Ta by vám mohla pomoci i bez maker.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]