Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde podruhé spustit?

Od: kina* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zaptat na jednu věc ohledně hry na pc. Syn si koupil balení nějakých cereálních kuliček a v nich byla hra na pc.Když hru vložil do pc,šla mu normálně spustit a mohl si ji zahrát.Bohužel podruhé již hra spustit nešla, protože nikde nebyla nabídka ke spuštění.Počítač jen načetl úvodní stránku a nikde se nedalo zmačknout pokračování a ani entrem to nešlo spustit.Syn byl velmi zklamaný a tak si koupil druhý den ještě jedno balení a byla tam stejná hra.Opět si jednou zahrál a vícekrát to nešlo spustit.Chudám malá plakal a tak jsem zkusil hru spustit na jiném pc,ale také šla spustit jen jednou.

Mohl by mi tady někdo poradit,jak je to možné,že to nejde spustit znova?Přeci není možné,aby byla hra na jedno použití? A jak hru opět spustit?Udělal bych mu tím ohromnou radost.Jen bych rád upozornil,že se v pc nevyznám.

Děkuji všem moc za radu a přeji krásný den.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Jde o to že každá hra má autorská práva,kdyby byla uplatněna tak by hra s kuličkami byla neprodejná.

doplněno 20.03.12 09:10:

Možná by pomohlo smazat cookies.Ale bude ta ochrana záludnější.

hop®
hodnocení

2x

Možná by pomohlo počítač "vyčistit" (třeba programem Ccleaner). Pokud by se tím smazal záznam o tom, že hra už na počítači běžela, mohla by jít opět jednou spustit (do dalšího vyčištění). Je to jen nápad, jistě někdo upřesní...

bena*
hodnocení

0x

Zkuste si stáhnout program Sandboxie a hru spouštějte ve virtualizovaném spuštění. Mělo by to jít. Máte-li avast! Pro nebo Internet Security, tak má v sobě vlastní virtualizaci. Tu můžete použít místo Sandboxie.

punkturtle*
hodnocení

0x

O jakou hru se jedná? Případně o jaké kuličky? Určitě to vymyslíme.

kina*

Nesquik duo jsou kuličky a hra se jmenuje TEAM Hot Wheels. Děkuji za pomoc.

hop®

Dá se to běžně koupit, kolik to stojí? Kuličky bych asi vyhodil, ale tu hru bych prozkoumal! ;)

kina*

Ano koupil jsem to poprvé v albertu na Chodově a podruhé v globuse v Čakovicích a stálo to asi 70 Kč.Bylo to v nějaké akci,tak to může být o něco dražší.Kuličky jedí děti s mlékem,tak také nemusejí být tak hnusné .-).

Jinak děkuji moc za snahu a všem za rady.

hop®

Zdravím, tak jsem investoval 85,-Kč v penny, začal zobat kuličky a testovat. Přiznávám, že kuličky v kombinaci s pivem nejsou tak špatné.

Co se týká hry, zapisuje si při volbě češtiny cookies. které zabraňuje opětovnému spuštění. Pokud necháme v English, hra jde znovu spustit. Pokud zvolím češtinu, naběhne pouze úvodní obrázek. Pak je nutné cookies vymazat a hra znovu začíná souhlasem s licenční smlouvou. Cookies lze smazat programem Ccleaner nebo v IE: Nástroje - Možnosti Internetu - Historie procházení - Odstranit - Cookies.

Podotýkám, že popisuji můj výzkum na Win XP, takže pokud Vám tento návod nebude fungovat, napište, zkusím popřemýšlet dále...

kina*

Hm jsem fascinován,co jsi udělal.Děkuji za sebe i za syna.

hop®

Hlavně když to synátorovi bude fungovat! ;)*pusa*

bena*

Ještě mě napadlo jedno takové netradiční řešení - obnovit systém na čas před 1. spuštěním hry. Obnovení systému najdete v Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje

martinhajek*
Máme doma tutéž hru. Obnova systému nepomáhá. Sandboxie nepomáhá.
Prostě se to rozeběhne ale hra se nespustí.
Je to takové ježdění po okruhu.

hodnocení

0x

Co to zkusit přes internet? thw3dexperience.com/...

Nevím jestli je to ta samá hra co máte, ale název je stejný. Sice je primárně určena pro hraní ve 3D s papírovým volantem, který snímá webkamera, ale není problém to hrát na klávesnici ve 2D.

doplněno 23.03.12 16:45:

Tu adresu mám z jiného Nesquiku, kde jsou na obalu ty 3D brýle a volant.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]