Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jo a co ne?

Od: ulrich odpovědí: 3 změna:

V programu ccleaner jsem si našel programy které se spuští při startu a je jich tam nějak moc. Na pc jich mám jenom pár ale na notebooku jich je spusta a jelikož se v tom nevyznám, tak potřebuji poradit co mám nechat a co ne :) Vím že je to stupidní dotaz, ale radši se zaptám než něco pokazím.

A pak máš ještě jeden problém. Notebook je nějaký pomalý, zasekaný a hrozně pomaluje reaguje. S tím se dá něco dělat?

Díky za odpovědi *palec*

Co jo a co ne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

0x

Dobrej program by měl sám vyhodnotit co je pro PC duležitý..Já používal PC TUNE UP a ten to zvládnul, navíc udělal opatření a nastavení ke zrychlení PC sám..Akorát je placenej :) jinak pokud už je zaneřáděnej hodně, tak bych asi zformátoval disk a znovu nainstaloval systém :)

hodnocení

0x

Sám musíš moc dobře vědět, jaké programy používáš a jaké ne. Ty nepotřebné odinstaluj, vyčisti registry Ccleanerem

ahasver4*
hodnocení

0x

Je toho tam požehnaně...Můžeš vypínat postupně,zapnout v případě potřeby můžeš vždycky.A projel bych to na potvory tímhle...

slunecnice.cz/...

doplněno 20.03.12 00:06:

A nebo můžeš skusit tohle..

eset.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]