Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a všem vytvořit animák

Od: caabik* odpovědí: 2 změna:

Zdram všechny. jsem začínající, který má za úkol vytvořit animovaný seriál. Jen nevím v jakém programu. Doma mám Adobe Flash a také jsem četl o Anime studio. Jen se mi nezdají úplně "Okay" . Na youtube jsem koukal třeba na animák -

zdá se mi to jednoduché ale nevím v jakém programu to udělat. Nebo legendární Simpsonovi a nebo Griffinovi jak se dělají tyto serály? Poté jsem také našel toto -

Ale opět jsem nenašel nic o vývoji seriálu. Proto prosím zde všechby ochotné lidi o pomoc.. Jestli by mi pomohli najít adresy a informace jak se tyto seriály dělají. Popř. i nějaký jiný. Nestojím o odpovědi jako jsou měl si víc hledat apod.. Za každou odpověď děkuji a užitečné odpovědi nějak odměním. P.S. Googlil jsem, youtube prolezený, ale nic a vývoji těchto seriálů. Tak proto všem děkuji za snahu.. :) Nahledanou

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Toon Boom Animate by měl bejt přímo na ty animáky, včetně profesionální tvorby a náhodou i těch Simpsonovců a Family Guye: en.wikipedia.org/...

swatik789*
hodnocení

0x

jestli chcete treba s tema tyckovityma figurkama,skuste pivot stickfigure animation.lehký jak něco,filmi tam máte že dáte panáčky,mužete je obarvit a pak to fotíte a posouváte figurky(neco jak lego film) (je i čeština)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]