ahoj ,prosím prosím chybí mi dobrá rada.Stáhla jsem si Ad Aware 2007 free.Bohužel jsem zjistila,že je jiný než stará verze,a tak jsem hledala návod,jak s ním zarábať.Tak po scan now mi to zahlásilo 3 malvare ,ale bohužel podle návodu na slunečnici je nemohu zlikvidovat,neboť mi to žádné next nenabízí,jen tam je quarantine,nebo ad ignore.Cokoliv z akcí zvolím a dám opět projet PC 3 malvare jsou zpět.Nevím si rady...češtinu jsem si taky podle návodu natáhla tam kam mám,ovšem když jsem otevřela awarko abych si to na tu češtinu přepla,nabízelo mi to only english,takže taky smůla,tak nevím děkuji za radu
Zruš Ad-Aware a nainstaluj Spyware Terminator. Je česky a chrání počítač v reálném čase. Dokonce obsahuje celkem slušný antivirový program (ten jsem neinstaloval, mám avast! - instalace je volitelná). Najdeš na Slunečnici. Hezký den.
boy*
jj terminátor je myslím dost dobrý,jednou jsem si ho na zkoušku stáhla ale mám pocit,že mi zablokoval smajlíky a přibyl mi na netu nějaký řádek Yahoo o který jsem vůbec nestála a pořád,když jsem vjížděla na net jsem si musela zadávat domovskou stránu seznam protože jsem byla někde úplně jinde.Já si nejsem jistá,jestli to způsobil terminátor,možná jsem ho špatně nastavila,jako antivir používám Nod32 a už jednou se mi ho podařila vlastní blbostí vyřadit z provozu protože jsem i spustila dva antiviry najednou.Jo a taky mám pocit,že se mi po instalaci terminátora hrozně zpomalil PC .Já jsem děsný amatér,co se týče PC ale po odinstalaci se vše vrátilo do normálu,proto mám zpět aware.
Když to dojede skenování, zobrazí se ti 4 další tlačítka: Add to Ignore, Quarantine, Remove, System restore. Stiskem Remove pak provedeš odstranění toho, co bylo nalezeno a co jsi označila.
al bunda*
Ad-Aware je dobrej, ale ve freeverzi nehlídá počítač v reálném čase. Jinak souhlas. Pokud si pamatuju ClamAV a Yahoo Toolbar jsem odinstalovával. To ostatní je nastavením, ale protože je prográmek česky, neviděl bych v tom až takový problém. Hezký den.
boy*
děkuji za rady,budu si je pamatovat
al bunda*
Spyware Terminator má jednu zajímavou vlastnost. Někoho to může obtěžovat, já ji považuju za přínos. Hlásí totiž, která knihovna nebo soubor se právě spouští a ptá se mě, jestli s tím souhlasím, čili mám celkem přehled, co se mi v počítači děje, přičemž mu můžu říct "tohle si zapamatuj a už se mě na to neptej", nebo povolit činnost dočasně. Považuju to za výhodu. Hezký den.
boy*
Já oceňuji všechny rady,ale koza rozumí petrželi rozhodně více než já a navíc nemám ve svém okolí nikoho,kdo by mi to ukázal a vysvětlil tzv.po lopatě a knihovnu vím,že mám v pokoji,pravda ale je že mi PC jako by zamrzával když jsem toho terminátora měla.Za prvé zpomalil a za druhé se mi snad dvacetkrát za den zasekl a od té doby co jsem ho odinstalovala se mi to nestalo.Jak říkám jsem hňup co se týče PC a pravděpodobně jsem něco zkonila při instalaci ale sama už si tím projít nechci.díky hezký večer
Pokud budeš mít i s tím Ad-Awarem problémy, zkus si nainstalovat program Spybot-S&D. Ten má jak rezidentní kontrolu, tak i češtinu pro snadnější ovládání. Najdeš ho ke stažení zde: safer-networking.org/... A tady je k němu i český návod: jaknato.com/...
boy*
ne myslím že je to dobré,hned jsem uposlechla Tvé rady a povedlo se dobrou noc a ještě jednou díky za všechny rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.