Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash player nejde nainstalovat

Od: arakain77* odpovědí: 7 změna:

Co můžu nainstalovat místo Adobe flash plajer?Nechtě jsem ho odinstaloval a zpět ho nemůžu dostat.A nebo jak ho dostat zpět.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

myslím že náhrada za flash player neexistuje. Tady si nějdětě a nainstalujte verzi pro svůj operační systém a prohlížeč get.adobe.com/...

jen upozorňuji, že při instalaci musí být internetový prohlížeč zavřený, jinak vás to nepustí dál

arakain77*
hodnocení

A jak ho zavřu,abych to mohl pustit dál?

hujer123*

Tím křížkem úplně nahoře a úplně vpravo.

bena*
hodnocení

0x

Existuje Gnash, ale ten funguje pouze na Konquerorovi, firefoxu a možná Chromiu. Gnash je dělán jako svobodná náhrada Adobe Flash Playeru pro Linux, nevím, jeslti půjdena Windows. Jinak Opera a Internet Explorer podporovány bohužel nejsou.

Můžete zkusit Adobe Flash Player stáhnout zde: filehippo.com/... (verze pro Internet Explorer 32-bit)
filehippo.com/... (verze pro Internet Explorer 64-bit). Pro alternativní prohlížeče najdete 32-bitovou verzi zde a 64-bitovou verzi zde.

arakain77*
hodnocení

Díky Bena.Tvoje odkazy fungují.

arakain77*
hodnocení

Při ztrátě flash player se mi zkreslil i zvuk.Zní jako když policajti zkreslí hlas,když někoho chtějí chránit.A nevím,co mi v PC ještě chybí.

arakain77*
hodnocení

Můžete mi prosím ještě někdo poradit,co všechno musím mít v PC aby mi šel zvuk a přehrávání videí?Ono to fungovalo,jenže se mi s PC hrál syn,který studuje něco přes PC.Já tomu říkám HACKER..Teď odjel zase na delší dobu,takže on mi nepomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]