Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat na chladící podložku pod notebook...pořád na ní koukám..mají jí třeba tady na shopu www.comfort-shop.cz
Velice se mi líbí to podsvícení a hlavně to,že by to mělo ten noťas chladit,ale je to opravdu tak?
Prosím poraďte..je to dobrá věc?
Díky
P.s. ta podložka z comfortu je ze třemi větráčky...tady na bazoši pc.bazos.cz/... je ze dvěma..možná by stařila i ta..nevím
Já si před vánocemi koupil hliníkovou se třemi ventilátorky a účinek žádný, teplota zůstala pořád stejná, jen to hučí ale moc nechladí. Ta svítící bude něco podobného, navíc pokud budete chtít třeba po tmě koukat na film, bude Vás to jen rušit a stejně to odpojíte. Takže já určitě nedoporučuji
Otázkou je,proč si ji chcete koupit...Jestli proto,že se Vám líbí,tak si ji kupte.Jinak,jestli se Vám notebook hřeje,napřed bych zjistil jaké má teploty a proč.Může to mít více příčin,většinou se ale hřeje proto,že je zanesený větrák či vyschlá pasta.Tak skuste sledovat teploty,nástroj na to bude dole.Pokud budou hodně vysoké,chce to rozebrat a vyčistit,nejlépe vysátím vysavačem s umělohmotnou trubicí.Většinou to zabere a žádnou chladící podložku nebudete potřebovat.Everest,jako každý jiný program,jde odinstalovat.To jen kdyby tu někdo zase vykřikoval cosi jako proboha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.