Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na zlepšení kvality videa

Od: petrzelka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda existuje nějaký program, pomocí kterého bych mohla videa přeformátovat do jiných formátů a zachovat stejnou kvalitu obrazu či zlepšit? Jde mi o to, že jsem přes bywifi video accelerator stáhla video z youtube ve formátu flv, přeformátovala jsem ho do avi a nastavila, že chci vysokou kvalitu obrazu, ale ten obraz je horší než kdybych dané video nepřeformátovala...je takový kostičkovatý...a tak se chci zeptat, jestli existuje jiný program, kde by se ten obraz nezhoršil? Mám Windows 7... Předem upozorňuji, že jsem počítačový antitalent a nevyznám se v tom...Děkuji za každou radu!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Na stahování videí z Youtube doporučuji program aTube catcher - stahuju iv HD a kvalita je velice pěkná. Automatická konverze z FLV do WMV, AVI a podobných je samozřejmostí stejně jako čeština.

Při instalaci dávejte pozor na různé nabídky zázračných programů, toolbarů či změn domovské stránky a výchozího vyhledávače. Takové nabídky vždy odmítněte.

petrzelka
hodnocení

Děkuji moc! už to zkouším :)

petrzelka
hodnocení

Funguje to a je to výborný, už ho používám! Takže vám moc a moc děkuji! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]