Nejste přihlášen/a.
pc mi po zapnutí už několik dnů píše, že antivirový program NOD32 je zastaralý, že ho mám aktualizovat. Já bych to udělala, ale nevím jak. Prosím vás poraďte mi, ale jako duševně zaostalému uživateli, vlastně ještě polopatičtěji. Děkuji
buss, vy mi dáváte těžkou otázku. Nevím, nevím nic. Kamarád mi Vincenta koupil a zprovoznil. Ale jakým způsobem, to nevím. O kamaráda jsem přišla. A ten odkaz, mám pocit, že je to japonsky. Vůbec nic nechápu. Jsem strašná, já vím. A vůbec nevím, jak z toho ven. Když mi poradíte jinou cestu, budu na vás vděčně vzpomínat do smrti.
Správný antivir by se měl aktualizovat automaticky - nevypršela Vám licence? Spusťte ho, dole by mělo být takové zelené oko nebo ho najdete ve Start-Programy-ESET. Ten by Vám měl říct, kde je problém.
Pokud licence vypršela, tak ho odinstalujte (to snad zvládnete) a stáhněte si program zdarma, třeba jednoduchý Microsoft Security Essentials - to je antivir pro běžné lidi, co se třeba i spočítačem moc nekamarádí. Nebo můžete místo něj zkusit avast!. Hlavně neinstalujte oba. Instalace jsou v češtině a jednoduché. Akorát u avastu odmítněte doporučení google chromu.
Microsoft Secuirty Essentials stáhnete zde: stahuj.centrum.cz/...
avast! zde: stahuj.centrum.cz/...
HLAVNĚ SE NIČEHO NEBOJTE. To je nejhorší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.