Nejste přihlášen/a.
Zdravim potrebuju windows 7 kvuly svoje praci a mam windows xp .. a chtel jsem se zeptat jestly mam dost silnej pc aby sem si mohl nainstalovat w7 (aby se m ito treba nesekalo ... nebo nenacitalo 5 minut a nebo abych mohl hrat hry )
-
moje vybaveni :
procesor : amd antholon 64 x2 dual core processor 5400+
graficka karta : nvidia geforce gts450
pamet adapteru : 1gb
ram : 2gb
hardisk : 150 gb
zakladni deska : MS-7250
zdroj : 520 w
-
dekuju za kazdou radu
ps: windows 7 32 bit mam legalni od jednoho pana kterej se vyzna v PC takze by mi to vsechno udelal on myslim reinstalaci i vse po ni atd .. takze by sem to mnel vse od profesionala kompletni ...
takze chci teda zjistit od vas zda muzu prejit na windows 7 :D dekuju teda jestly se podivate
Klidně tam win7 můžete dát, když navíc obětujete dvě stovky na 2GB operační paměti, bude to chodit tak, jak se vám o tom s xp ani nesnilo.
doplněno 18.03.12 00:32:No jo, vy tam už 2gb máte, tak to je pak v pořádku. Nevím proč jsem si myslel, že tam je jen 1gb.
ja mam ddr2 2 gb 400 mhz ... a problem je ze tedka sem si kupoval mysku a nemam zrovna penize na este jednu ddr2 2gb ram...
a navic to stoji kolem 600 kc za 200 kc sem teda nenasel no ... ale tak zatim by mohly stacit 2 gb ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.