Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google - were sorry

Od: zden* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mam takový problém...Pokaždé když zkusim něco vygooglovat vyjede mi tohle

We're sorry...

... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.

See Google Help for more information.

Google - were sorry

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Google Vás podezřívá, že jste "robot", který posílá do databáze automatické dotazy.

Klikněte na ten odkaz, co se Vám zobrazí (nebo zde: support.google.com/... ) a postupujte dle nápovědy.

zden*
hodnocení

Zkoušel jsem všechno ,co píšou v google help ,bud jsem to dělal špatně nebo to nefungovalo .:( Diky za odpveď

Zkuste ještě projet počítač antivirem a antimalware softwarem... možná chytil nějakou mršku.

zden*
hodnocení

problem vyřešen , stahl jsem si HijackThis. ... moc sem se v tom nevyznal ale smazal sem vyhledane soubory kde bylo "google" a uz to funguje :) Díky moc :)

praivo*
hodnocení

0x

Zkus projet antivirem tvůj počítač a všechny připojené ke stejné síti.

doplněno 30.01.13 15:21:

Z nějakého důvodu se mi před psaním příspěvku nenačetla celá stránka (odpovědi)*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]