Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit router Edimax

Od: styx* odpovědí: 1 změna:

Zdravím

Známí potřeboval net na 2 kompy (o2 adsl tuším 2 mega). Zapojil jsem mu tedy router a net běhal jak hodinky na obou Bez jakéhokoli nastavování routeru.
Asi po 2 měsících ale najednou přestal fungovat na obou počítačích. Když jsem zapojil kabel z modemu přímo do kompu, tak to šlo takže problém musí být v routeru. Nastavil jsem tedy ip adresy každého kompu a jako DNS Ip routeru. Na jednom to to běželo (XP) a ten druhej je stará mašina a jsou tam 98se tam to nešlo.

Postupoval jsem tedy podle návodu, ale bez výsledku.
Poradte pls někdo nevím si s tím rady.

Návod:

edisk.cz/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus provést reset zařízení do základního stavu. Některé chyby se dají odstranit i uktualizací Firmware. Mrkni na stránky Edimaxu, jestli není k dispozici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]