Nejste přihlášen/a.
Prosím někoho kdo poradí, jak přetáhnu z počítače programy do noteboku? Mám flash a skoušela sem to, ale nahrálo se mi jen zástupci, ale já potřebuji celý prog. Můžete mi poradit jak přesně na to a postup, je to učení pro dceru. Bude někdo, tak hodný?
No, pokud jsem pochopil co potřebuješ, tak musíš programy do notebooku nainstalovat. Jinak to nejde. Takže sehnat instalačky programů a na notebooku nainstalovat. Fleškou přeneseš nejvejš soubory nějakým programem vytvořené. Samotný program ne, jedině snad jeho nastavení by šlo přenést, aby to bylo stejný na obou kompech.
Pominu-li minimum programu, co se se nemusi instalovat, tak z 1PC do 2. PC programy jednoduse pretahnout nelze. Musite na 2. PC nakopirovat instalacni soubory programu a na tom PC, kde programy budete chtit spoustet je nainstalovat. Nektere programy by mozna fungovaly i po tom pretazeni, ale osobne to nedoporucuji, zadelate si tim akorat na problemy...
Dva rádcové předemnout to již popsali.Mohu se já zeptat co je to za program,který potřebujete znovu nainstalovat?
doplněno 17.03.12 10:34:Promiňte,programy...Pokud to nejsou nějaké placené,úzce specializováné,tak by jsme Vám možná mohli poradit kde by jste je našla.A jestli jsou,nemáte někde poznamenané kódy?Také se dají najít,pokud jsou uloženy v PC.Třeba pomocí Everestu...
doplněno 17.03.12 10:55:Tam,co jsou licence...
Zatím děkuji za rady, ale nevím, jestli to mohu skusit, nebo ne, abych neudělala více škod. Jsou to programy do školy, např. čeština, matika atd. Ale nejhorší je to, že už si je nemohu znovu půjčit a ráda bych je měla i v noteb. Protože učit se může sama a v klidu. Tak nevím co dál, mohu požádat ještě někoho? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.