Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Nejsem úplný počítačový amatér, ale teď jsem vážně v koncích.
Mám netbook acer už asi dva roky a není to poprvé, co se mi tohle stalo. Vlastně se mi to stalo už dvakrát. Jednou za čas mi
prostě z ničeho nic přestane fungovat zvuk. Kompletně. Všechno zvukový nastavení je v pohodě, když zapojím sluchátka,
stále to nefunguje.
Nic nezabírá.
Ale v oněch dvou případech to zkončilo tak, že jsem asi po dvou týdnech netbook zapnula a zvuk se zase rozchodil.
Ano, mohla bych čekat, až se to za pár týdnů rozjede, ale znáte to, zvuk se u počítače hodí...
Předem díky moc za odpověď
Můžete zkusit obnovit systém na čas, kdy zvuk fungoval pomocí nástroje Obnovení systému, který najdete ve Windows v Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje.
Máte-li nějaký nosič (CD třeba) s ovladači k dispozici, zkuste nainstalovat ovladače, které jsou na CD. Nemáte-li přenosnou mechaniku, vložte CD do nějakého počítače a zkopírujte si ovaladče nebo celé CD na nějakou SD kartu či USB flešku. Pak ovladače přeinstalujte.
Podívejte se do Správce zařízení jestli tam nemáte někde žlutý otazník. Pokud ano tak asi nebudou v pořádku ovladače. Skuste program Device Doctor. Mně se u notebooku acer to samé stávalo s web kamerou. Cvíli šla a pak zas ne. Ve Správci zařízení se ani neobjevila. Asi to dělal nějaký kontakt. Pokud se vám to nezdaří opravit tak jedině servis nebo spíš znalejší kamarád. Zdraví M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.