Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modthesims.cz stahování nejde

Od: ivinek* odpovědí: 7 změna:

když si chci na teto strance něco stahnout (sem přihlášený) tak mi to napíše toto
doplněno 16.03.12 18:09:

když si chci něco z teto stranky stahnou tak mi to napíše toto sem přihlášený
doplněno 16.03.12 18:12:

nejde mi dát foto tak to zkopíruju

Žádné cookies nalezen!

Žádný platný MTS přihlášení lze nalézt. Upozorňujeme, že musíte být přihlášeni do MTS tento server používat.

Důvody pro toto nefunguje, jsou:

• Pokud jste přihlášeni, pak se ujistěte, že nepoužíváte žádný druh cookie blokátoru, např. Norton Internet Security.

• Zkuste umožňující "modthesims.info" ve vašem bezpečnostního softwaru pro cookies.

• UJISTĚTE jste zaškrtli na "Remember Me" možnost při přihlášení Pokud ne, pak nebudete moci stáhnout.

Generováno getfile.php

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barusk*
hodnocení

0x

Ahoj,modthesims je v pohodě,stahuje se z něho dobře,ale nejdou mi stahovat vlasy.Co to píše?

hodnocení

0x

Všechno jde stahovat. Co vám to píše? Dejte sem obrázek nebo ten text zkopírujte. (+ je to modthesims.info, ne .cz ;) )

hodnocení

0x

A když se podíváte do pravého horního rohu, je tam "Hi, vaše přezdívka. User tools"?

ivinek*
hodnocení

nn

doplněno 16.03.12 18:17:

a jo vlastne jo :D

Pokud to tam je i když klikáte na odka na stažení, tak je to divné. Zkuste promazat cookies, povolit je v nastavení prohlížeče a znovu se přihlásit.

ivinek*
hodnocení

jede to musel sem dat aby se mně to pamatovalo :D

Hlavně, že to jede :D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]