Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win XP - automatické přihlášení

Od: scratch odpovědí: 18 změna:

Dobry den,

prosim o radu jak nastavit uživatelské účty tak, aby system Win XP nabehl bez moznosti prihlasovani nebo odkliknuti tabulky pri startu na uzivatelsky ucet. Aby tedy system nabehl tak, aniz bych odklikaval na ikonu uzivatele pri startu.

Dekuji

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x
Pokud je na počítači více účtů, je to nemožné, je třeba určit, jaký účet bude spuštěn (bez ohledu na to, jestli je zaheslován, nebo ne).
Pročpak by to nešlo ;) Pokud mam více účtů ale chci pouště jeden automaticky, s tim že do těch dalších se odhlásim když budu potřebovat a nebo je už nechci používat...tak jednoduše: start/spustit/cmd a napsat control userpasswords2 tam si vyberu účet a odškrtnu že se před použitím počítače musim přihlašovat
scratch
hodnocení

Dekuji mockrat, po nekolika nezdarech a vymazani sveho uctu *ee* (spraveno pomoci nastroje obnoveni systemu) konecne vse funguje jak ma.

Duiky.

jj*
Já potřebuju pravý opak..nechci aby se mi to automaticky prihlasovalo...dík za odpoved na meila...
Člověče uvažuj, uděláš to samé akorát to zaškrtneš...ale je možné že máš na pc jen jeden účet tak tě do něj xpčka logují...

hodnocení

0x
Asi rok pred rokem jsem to nastavoval nekde v regeditu (ale z hlavy bych se do toho uz nepoustel).
scratch
hodnocení

Prosim o radu hral jsem si s ucty ve Win XP kde jsem pres cdm / control userpaswords2 omylem zrusil uzivatelsky uce a ponechal jsem administratorsky, ted me system nepusti k prihlaseni. Chce po mne heslo, muzete poradit? Jak se dostat do systemu a napravit chybu? Diky
Smazal jsi ten ucet? Tak leda pres obnoveni systemu (F8 pred bootovanim win)... Kdyz cce po tobe heslo tak to bude heslo admina, to jsi zadaval pri instalaci a nebo je prazdne...
scratch
hodnocení

Jj smazal jsem ucet. Diky za info, hned to bezim vyzkouset. Dam vedet.
scratch
hodnocení

Zkousim F8 mackat, ale nic se nedeje. Muzete mi poradit presny navod jak na to? Diky
F8 mackat jeste predtim nez zacne bootovat/startovat windows, cili hned jak ti to ukaze po startu pc mechaniky a disky tak mackat, lepsi vice nez mene...
scratch
hodnocení

To se mi povedlo a co mam delat dale?

Ja to nepouzivam, nevim jak se to tam presne jmenuje, je tam posledni funkcni konfigurace a ak jeste jedna vec, nazev ti opravdu nereknu ale vic moznosti nemas, pokud nepocitam ruzne nouzove rezimy.
Druha moznost je tohle: microsoft.com/...
scratch
hodnocení

Jj jenze ikdyz dam posledni znamou funkcni konfiguraci tak me to stejne nepusti pres prihlasovani kuctu. :( A ten odkaz je primo nastroj pro obnoveni, ale k nemu taky nemam pristup kdyz se nedostanu do OS.

Heslo musis znat... Zkus prazdne... Nebo jsi to pc neistaloval?
Mimo te posledni funkcni je tam jeste jedno obnoveni a to dej
scratch
hodnocení

Presne co jsem udelal bylo: cdm /control userpasswords2 / vymazal jsem muj ucet (Scratch) / pak ten dalsi co tam byl / a nechal jsem jen administratorsky ucet kde jsem vyplnil heslo administrator ale zaskrtl jsem ze nechci aby se me to ptalo na heslo pri prihlaseni.

Ted kdyz zkousim zmacknout F8 tak se mi uklaze tento vyber:

Stav nouze

Stav nouze s prací v síti

Stav nouze se systémem MS-DOS

Při zavedení povolit přihlášení

Zapnout VGA režim

Poslední známá funkční konfigurace (kdyz dam tohle nic se nestane a stejne se musim prihlasit pres ucet Administratora kde je vyplneno i heslo - prepodkladam ze administrator ale hlasi to chybu ze je spatne)

Obnovení adresářové služby

Režim ladění

Zakázat autom. restartování při selhání

Spustit systém běžným způsobem

Restartovat

Zpět k výběru operačního systému.

Opravdu nerad bych reinstaloval, ikdyz se to zda asi nevyhnutelne... :( Za vlastni chyby se hold plati.

nekdo*
Já jsem ve win xp otevřel konzoli pro spravoání účtů a u administrátora jsem změnil heslo. Teď když zapnu počítač objeví se mi jen přístup do administrátorského rozhraní, můj účet nefunguje. Nic jsem nemazal jen jsem změnil heslo u admina, abych se do něj mohl dostat. Můj účet nebyl administrátorský, jen byl pod několika doménami. Nevíte jak obnovit uživatelské účty?
Resetnout heslo...např hirens boot cd ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]