Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
prosim o radu jak nastavit uživatelské účty tak, aby system Win XP nabehl bez moznosti prihlasovani nebo odkliknuti tabulky pri startu na uzivatelsky ucet. Aby tedy system nabehl tak, aniz bych odklikaval na ikonu uzivatele pri startu.
Dekuji
Dekuji mockrat, po nekolika nezdarech a vymazani sveho uctu (spraveno pomoci nastroje obnoveni systemu) konecne vse funguje jak ma.
Duiky.
Presne co jsem udelal bylo: cdm /control userpasswords2 / vymazal jsem muj ucet (Scratch) / pak ten dalsi co tam byl / a nechal jsem jen administratorsky ucet kde jsem vyplnil heslo administrator ale zaskrtl jsem ze nechci aby se me to ptalo na heslo pri prihlaseni.
Ted kdyz zkousim zmacknout F8 tak se mi uklaze tento vyber:
Stav nouze
Stav nouze s prací v síti
Stav nouze se systémem MS-DOS
Při zavedení povolit přihlášení
Zapnout VGA režim
Poslední známá funkční konfigurace (kdyz dam tohle nic se nestane a stejne se musim prihlasit pres ucet Administratora kde je vyplneno i heslo - prepodkladam ze administrator ale hlasi to chybu ze je spatne)
Obnovení adresářové služby
Režim ladění
Zakázat autom. restartování při selhání
Spustit systém běžným způsobem
Restartovat
Zpět k výběru operačního systému.
Opravdu nerad bych reinstaloval, ikdyz se to zda asi nevyhnutelne... Za vlastni chyby se hold plati.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.