Nejste přihlášen/a.
hezký večer přeji všem, mam dotaz, koupil sem si bezdratovy set klavesnic a mys, mys ma vypinanni on a pff. jenze klavesnice ne, chci se zeptat jestli se vypne automaticky když vypnu mys knoflikem off a nebo je stale v cinnosti? mam jen strach aby se mi nevybily v klavesnici baterky, . připadne jake mate zkusenosti s bezdratovyma setaa, jak dlouho vam vydrzi nabite baterky? diky
Není bezdrát jako bezdrát. Pokud je to solidní značka jako třeba logitech tak v tom nevidim problém. Mám set logitech, myš vydrží 6-9 měsíců, ale to tam mám nabíjecí baterky, na původní alkalické to bylo lepší, v klávesnici mám ještě původní cca 3 roky. U noťasu mám myš a baterky nabíjim taky tak po půl roce, ale nikdy jsem to nenechal vytřískat úplně. Na druhou stranu jsem testoval jednu neznačkovou myš a ta nevydržela pomalu ani den a teď u přítelkyně už novější logitech a baterky s manuálním vypínáním vydrží cca 7-10dní. Testovali jsem v práci set od logitechu a taky to bylo podobné, tedy cca 10 dní.
Taky záleží zda má myš laser nebo optiku. Pro porovnání doma mám laser, v práci optiku a ta vydrží s nabíjecíma baterkama cca 3-4 měsíce takže řekněme polovinu
Já jsem příznivec bezdrátových myší ale už ne klávesnic.Tady jsem pro drát.A baterky klávesnice papá dost,vypnout nejde sama o sobě...
doplněno 15.03.12 20:45: Věren svým zásadám musím něco doplnit...Je to jen můj názor,určitě přijdou i jiné.A baterky mi vydržely tak zhruba měsíc,pro úplnost...
dobrý večer, dva roky používám bezdrátový set EU3C WIRELESS OFFICE 200. V klávesnici jsou 2AAA a v myši 2AA baterie.
V klávesnici vydrží baterky rok, v myši 6-7 měsíců. I když má myš na sobě vypinač ON-OF nevypínám jej.
Klávenice bere minimálně, protože na ní nemusí být žádná led se snímačem, tak jako na myši.
Vůbec se toho nebojte, za tu pohodu bez drátů to stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.