Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatně kopíruje text

Od: lujs® odpovědí: 12 změna:

Zdravím.*slunce*

Občas využívám pomůcku označení(zamodření) textu a klikem pravýho tlačítka - Vyhledat v Seznam.cz ´text´

Špatně kopíruje text

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Bohužel se mi dost často stává že kus toho zamodřenýho textu chybí. Nevíte prosím vás někdo proč?.?.?

Špatně kopíruje text #2

A mizí vždycky pismena s diakritikou? Potom má váš prohlížeč, předpokládám Chrome, problém s češtinou. Ale proč, to netuším. Nepoužívám ho.

hodnocení

Vypadá to že mizí jenom písmena s ,,háčky´´ a ano je to Chrome.

stribrnak*

Lujs chrome ai toto nepodporuje,já bych doporučil raději IE9,tam to jde bez potíží,nemám s tím sebemenší problém,při kopírvání,tedy zamodření.zkus odleva doprava,snad to pomůže,ale obávám se té diakritiky ,že se to přes chrome nezkopčí,

hodnocení

Von to néní zas až tak velkej problém.:D

Já sem si ale za 2 a půl roku na ten Chrom tak zvykl že se mi k jinýmu nechce. Explorer mi vadil už před X lety když sem na net chodil buď ke známejm nebo do knihovny.*nevi*

bena*

stribrnak: Souhlasím, ale bohužel Internet Explorer 9 na WIndows XP nainstalovat nelze, tam jde nainstalovat nejvýše Internet Explorer 8. Já také nedám dopustit na Internet Explorer (a Operu na Linuxu).

Bohužel a bohudík chrome něco jako akcelerátory moc nezná a tak jsou tam takové problémy. Já bych navrhoval přejít na svobodnou alternativu Chromium, která vychází z originálního chrome, rozhraní je stejné, jen ho vyvíjí otevřená komunita a ta to možná vyladila a dotáhla do konce. Chrome odinstalujte až po nainstalování Chromia, protože Chromium se určitě zeptá na import záložek z chromu.

Internet Explorer udělal velký pokrok a z pomalé, nestabilní, nebezpečná, prakticky nefunkční šestky se stala prakticky nejrychlejší, stabilní, nejbezpečnější, přizpůsobitelná a funkční devítka. Osmička byl předskok devítky - tam ji chybí jen ta vysoká rychlost - ale žádný šnek to taky není :)

Jinak Explorer = Průzkumník Windows ;)

hodnocení

Mě to ale ,,nevyhovovalo" vzhledově, s rychlostí nebo stabilitou to nemá co dělat.

bena*

Aha... no tak zkuste to Chromium nebo vyčkejte na jinou radu, ale nevím, jestli to pomůže. Osobně vidím problém v kódování - pro četinu je dobré UTF-8 nebo Windows1250 (označované jako Středoevropské jazyky Windows).

Špatně kopíruje text #3
hodnocení

Hele co mi provedla změna.

doplněno 15.03.12 18:21:

Dal sem to zpátky na UNICODE a uľ je to vcajku.:(

Špatně kopíruje text #4
stribrnak*

Beno já netušil ,že Lujs má Xpéčka,proto jsem se snažil pomoci,tak bych samozřejmě taky doporučil EI8to je jasný,mohl jsem si všimnout vzhledu,ale jen tak to snadno nerozpoznám

hodnocení

To nic, vrátil sem to do původního stavu a hotovo.*smich*

hodnocení

0x

Firefox s češtinou problém nemá ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]