Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Občas využívám pomůcku označení(zamodření) textu a klikem pravýho tlačítka - Vyhledat v Seznam.cz ´text´
Bohužel se mi dost často stává že kus toho zamodřenýho textu chybí. Nevíte prosím vás někdo proč?.?.?
A mizí vždycky pismena s diakritikou? Potom má váš prohlížeč, předpokládám Chrome, problém s češtinou. Ale proč, to netuším. Nepoužívám ho.
Lujs chrome ai toto nepodporuje,já bych doporučil raději IE9,tam to jde bez potíží,nemám s tím sebemenší problém,při kopírvání,tedy zamodření.zkus odleva doprava,snad to pomůže,ale obávám se té diakritiky ,že se to přes chrome nezkopčí,
Von to néní zas až tak velkej problém.:D
Já sem si ale za 2 a půl roku na ten Chrom tak zvykl že se mi k jinýmu nechce. Explorer mi vadil už před X lety když sem na net chodil buď ke známejm nebo do knihovny.
stribrnak: Souhlasím, ale bohužel Internet Explorer 9 na WIndows XP nainstalovat nelze, tam jde nainstalovat nejvýše Internet Explorer 8. Já také nedám dopustit na Internet Explorer (a Operu na Linuxu).
Bohužel a bohudík chrome něco jako akcelerátory moc nezná a tak jsou tam takové problémy. Já bych navrhoval přejít na svobodnou alternativu Chromium, která vychází z originálního chrome, rozhraní je stejné, jen ho vyvíjí otevřená komunita a ta to možná vyladila a dotáhla do konce. Chrome odinstalujte až po nainstalování Chromia, protože Chromium se určitě zeptá na import záložek z chromu.
Internet Explorer udělal velký pokrok a z pomalé, nestabilní, nebezpečná, prakticky nefunkční šestky se stala prakticky nejrychlejší, stabilní, nejbezpečnější, přizpůsobitelná a funkční devítka. Osmička byl předskok devítky - tam ji chybí jen ta vysoká rychlost - ale žádný šnek to taky není
Jinak Explorer = Průzkumník Windows
Aha... no tak zkuste to Chromium nebo vyčkejte na jinou radu, ale nevím, jestli to pomůže. Osobně vidím problém v kódování - pro četinu je dobré UTF-8 nebo Windows1250 (označované jako Středoevropské jazyky Windows).
Hele co mi provedla změna.
doplněno 15.03.12 18:21: Dal sem to zpátky na UNICODE a uľ je to vcajku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.