Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát mp3 z PC do mobilu

Od: wamp® odpovědí: 4 změna:

Krásný den,chytré hlavičky*slunce*

Prosím vás o radu jak toto provést,včera jsem se s tím doslova mordovala,a nic!Zkoušela jsem to přes program Nokia PC Suite,ale to už fakt ne,v tomto jsem absolutní lajk,tak pokud možno poraďte mně takříkajíce polopaticky.Mám tlf.Nokia,a zkoušela jsem to přes USB kabel.Moc děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

Dobrý den.Pokud je mobil připojen k PC a Vy zvolíte režim přenosu dat,pak by něměl být problém klepnout na tu Mp3 a zadat přesun do vybrané složky v mobilu.Si myslím,wamp...:)

jopny*
hodnocení

3x

No mělo by to jít i přes Nokia PC Suite, mám to také a jde to v pohodě.

Volíte v mobilu PC Suite nebo velkokapacitní z.?

Jestli PC Suite tak by to mělo jít, když máte ten program. Pokud velkokapacitní musíte mít paměťovou kartu.

jarahosek*
hodnocení

2x

Zdravím, pokud máte v telefonu paměťovou kartu, musíte dát velkokapacitní z nabídky co vám vyskočí na telefonu a na PC se vám otevře okno a tam bude nový disk, dle toho jak to máte, tak třeba G: ale to poznáte a to je defacto ta paměťovka v telefonu. To si otevřete v PC a normálně tam přetáhnete písničky stejně jako přesunujete jeden soubor v PC do jiného souboru:)

Pokud ale nemáte paměťovku, bude to třeba přes Nokia PC Suite(to zvolíte při zapojení kabelu a objevení se na telefonu) Otázkou pak zůstává, jaký máte mobil, pokud nějaký bez paměťovky a starší, nemusí být třeba ani dostatečná vnitřní paměť v telefonu...

Typ telefonu sem dejte, to pomůže:)

Jára

hodnocení

Móóóc díky,pánové,funguje to*ua**pusa**slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]