Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční kolečko u myši

Od: arkanek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Mám operační systém Windows Vista Home a myš Genius NetScroll 100. U ní nefunguje kolečko. Zkoušel jsem ho zprovoznit mnoha různými způsoby, ale bohužel se to nepovedlo. Poradí prosím někdo, jak na to. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Dá se snad i rozebrat ale prorože stojí asi necelou stovku,tak bych si koupil nějakou kvalitnější.Jen názor...:)

doplněno 14.03.12 20:57:

Asi tak,jimmyfloyd..souhlas...:)

jimmyfloyd*

asi tak!

já jsem si koupil před půl rokem bezdrátovou, Logitech M235

a nemůžu si stěžovat, už to debi.ně nesvítí ze spod červeně , jsem s ní hodně spokojenej už si nedokážu představit mít myšáka s kabelem

arkanek
hodnocení

Díky za odpovědi. Tahle myš je ale úplně nová z obchodu..

Tak reklamujte, v zadnem pripade nerozebirat, potom uz by Vam tu instalaci neuznali. Bezdratove mysi jsou fajn, ale zase potrebuji baterie. Me osobne drat nevadi, mam ho pekekne vyvazany spolu s ostatnimi. jestli delate jen u PC tak jsou to pro me osobne jen vyhozene penize + dalsi za baterie. Ale to je samozrejme jen muj nazor. Bezdratovou klavesnici mam s bluetooth, ale momentalne nepouzivam.

ahasver4*

Tyhle úplně nové myši se tu už řešili.Tak ji vezmi a ať ti ji vymění tam,co jsi ji koupil.Ale já bych fakt šel do té bezdrátovky.Jsou pohodlnější...:)

jimmyfloyd*

příklad,

ležím na gauči , notebook mám na stolku a koukám .. na prohlížení netu potřebuji stejnak jenom myš,

pokud něco hledám co némám v záložkách to ne , ale poku pouze prohlížim či tak ..

jedna nevýhoda tam je... strácí se mi jako ovladače k tv setu ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]