Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám operační systém Windows Vista Home a myš Genius NetScroll 100. U ní nefunguje kolečko. Zkoušel jsem ho zprovoznit mnoha různými způsoby, ale bohužel se to nepovedlo. Poradí prosím někdo, jak na to. Děkuji.
Dá se snad i rozebrat ale prorože stojí asi necelou stovku,tak bych si koupil nějakou kvalitnější.Jen názor...
Asi tak,jimmyfloyd..souhlas...
asi tak!
já jsem si koupil před půl rokem bezdrátovou, Logitech M235
a nemůžu si stěžovat, už to debi.ně nesvítí ze spod červeně , jsem s ní hodně spokojenej už si nedokážu představit mít myšáka s kabelem
Tak reklamujte, v zadnem pripade nerozebirat, potom uz by Vam tu instalaci neuznali. Bezdratove mysi jsou fajn, ale zase potrebuji baterie. Me osobne drat nevadi, mam ho pekekne vyvazany spolu s ostatnimi. jestli delate jen u PC tak jsou to pro me osobne jen vyhozene penize + dalsi za baterie. Ale to je samozrejme jen muj nazor. Bezdratovou klavesnici mam s bluetooth, ale momentalne nepouzivam.
Tyhle úplně nové myši se tu už řešili.Tak ji vezmi a ať ti ji vymění tam,co jsi ji koupil.Ale já bych fakt šel do té bezdrátovky.Jsou pohodlnější...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.