Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak převést soubor ve Wordu na PDF?

Od: liwilterhage* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

možná je to naprosto hloupá otázka, ale i tak se táži a hledám někoho, kdo mi odpoví.

Chtěla bych mé soubory, které jsou ve Wordu převést do PDF - jak to učinit?

Děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bud tak, že je vytisknete a naskenujete do PDF na zařízení které to umí...

Nebo ještě lépe tak, že si nainstalujete nějaký typ "virtuální" tiskárny, na které se tiskne přímo do PDF, např.PDF995, PDF Creator...atd.

hop®
hodnocení

2x
Používám BullZip, nainstaluje se jako tiskárna a tiskem z (snad jakéhokoli) programu vznikne PDF. Podle mne je to dokonalé!
slunecnice.cz/...
liwilterhage*
hodnocení

Výborně - děkuji.

bena*
hodnocení

0x

Pokud máte Word 2007 nebo novější, tak stačí kliknout na tlačítko Office (takové to kulaté v lévém horním rohu) a zvolit Uložt - PDF nebo XPS.

Pokud máte starší Word, budete muset doinstalovat nějaký doplněk, který to zvládne nebo uložit dokument jako .DOC a využít online převodník (například doc2pdf.net/...

liwilterhage*
hodnocení

Ptám se právě, že doma mám Word 2003, u jiného počítače s Wordem novějším, myslím že to je 2007, jsem věděla jak.

doplněno 14.03.12 17:52:

A ten online převodník se může využívat neomezeně?

doplněno 14.03.12 17:58:

+ chtěla bych, abych mohla nějak mé soubory chránit pře kopírováním obsahu a tiskem, jak na to?

sobik
hodnocení

0x

Vždyť snad každý kancelářský balík (Microsoft Office, OpenOffice.org, LibreOffice) má funkci "Exportovat do PDF" (Standardné k nalezení "Soubor->Exportovat do PDF"). Popř funkce "Tisk" a místo domácí klasické tiskárny zvolit "Tisk do PDF".

dzordz*

2003 sám o sobě ne.

sobik

Ne? Hmm, zásadní mrkvostí chyba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]