Nejste přihlášen/a.
Ahej asi před 2 lety jsem hrál hru, a pořád jí nemůžu najít (už jsem jí odinstaloval). Pokusím se popsat o co ve hře jde. Je to 3D střílečka. Jsou tam mapy. Hra je ve SCIFI žánru. Hra se mohla hrát na vlajky, týmy, všichni proti všem. jestli i online nevím, hrál jsem pouze singl player. Jedna map se odehrávala venku, něco jako hornaté louce, a uprostřed mapy stála vysoká věž. Na dvou stranách mapy byly základny, kde jste si půjčit různé dopravní prostředky (scifi vrtulníky, tanky, auta) Hra mi připomíná Halo, ale halo to není, Poradíte mi, jak se to jmenuje? Díky moc
ne, byly tam zbraně něco jako ve QUAKE 3 a potom ještě taková brokovnice, se kterou když jste vystřelily, tak se ta střela odrazila, takže letěla 2
Jestli tou brokovnicí je flak cannon, kterej ty střely uměl i házet jako granáty, a ten mód je Onslaught, tak Unreal Tournament 2004. Možná i UT3, ale ten sem hrál jen hodinku, nevím, jestli tam onslaught vůbec byl.
A tady je ta věž
doplněno 14.03.12 18:22: Špatný formát
No mohl být menší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.