Nejste přihlášen/a.
prosím poraďte mi, neustále mi nabíhá upozornění,na instalaci Adobe Flash Player. Co to je a není to zpoplatněné? myslím si, že je to v eurech již jednou mi to ukázalo, a k čenu to je? nějaký adobe mám naninstalovaný a zástupce mám na ploše jmenuje se to Adobe reader, také nevím na co to je?, je pravda, že když mi někdo pošle nějakou přílohu, tak mi někdy naběhne černý přehrávač a nic, nemohu to potom ani zavřít, musím restartovat,,, tak prosím poraďte, děkuji.a jak odstranit to neustálé upozornění nahoře pod lištou?
doplněno 14.03.12 13:18:Ještě prosím, jak vyčistit počítač, trochu se mi zpomaluje, Manžel tam měl spoustu úkolů, když je potřeboval k práci, a tím mi naproto zahltil počítač, sice odstraníme ikony z plochy, ale jak vyčistit Ty disky, na kterých se to ukládá, nevím jestli to zvládneme s Vaší podporou a radou. bojím se abych nevyčistila všechno třeba i dokumenty a tak. obrázky a to co máme uložené, nezybývá se tím někdo, nevím co mám dělat. díky
Zpoplatnene to neni, jedna se o flash player na prehravani aktivnich prvku na web strankach, Vyskakuje to napr. kvuli reklamam, ktere jsou v tom delany
doplněno 14.03.12 13:14: bez toho vam treba nepojedou videa z youtube.com. na druhe strane to k zivotu nepotrebujete a alespon ty reklamy neuvidite .
Jestli to instalovat chcete, tak tady je odkaz:
http://get.adobe.com/cz/flashplayer/
doplněno 14.03.12 14:21:Ikony z plochy? Jestli jste odstranovala ikony u programu, tak jste je neodstranila, ty musite odinstalovat
Pro pana zver700 dáváte odkaz na cyčištění počítače je to anglicky, a prosím ještě poradit, když se to dá takhlle vyčistit, tak nepřijdu o uložené soubory mejlové dopisy a všechno co mám uložené? Nevím abych něco nezkazila. Počítač se mi velmi zpomaluje, než naskočí Internet je to dlouhá doba, ale jak na to? bez poškození? děkuji za více rad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.