Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe Flash Player - k čemu to je?

Od: jarojetu® odpovědí: 6 změna:

prosím poraďte mi, neustále mi nabíhá upozornění,na instalaci Adobe Flash Player. Co to je a není to zpoplatněné? myslím si, že je to v eurech již jednou mi to ukázalo, a k čenu to je? nějaký adobe mám naninstalovaný a zástupce mám na ploše jmenuje se to Adobe reader, také nevím na co to je?, je pravda, že když mi někdo pošle nějakou přílohu, tak mi někdy naběhne černý přehrávač a nic, nemohu to potom ani zavřít, musím restartovat,,, tak prosím poraďte, děkuji.a jak odstranit to neustálé upozornění nahoře pod lištou?

doplněno 14.03.12 13:18:

Ještě prosím, jak vyčistit počítač, trochu se mi zpomaluje, Manžel tam měl spoustu úkolů, když je potřeboval k práci, a tím mi naproto zahltil počítač, sice odstraníme ikony z plochy, ale jak vyčistit Ty disky, na kterých se to ukládá, nevím jestli to zvládneme s Vaší podporou a radou. bojím se abych nevyčistila všechno třeba i dokumenty a tak. obrázky a to co máme uložené, nezybývá se tím někdo, nevím co mám dělat. díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Jarojetu, vzhledem k otázkám, které tu pokládáš, bych jako Bena doporučil radši vůbec na nic nesahat a najít si někoho, kdo se ti na ten PC občas podívá. Jinak mu nedávám dlouhou šanci na přežití.

e250td*
hodnocení

0x

Neboj se toho a nainstaluj .Je to k prohlížení .

hodnocení

0x

Zpoplatnene to neni, jedna se o flash player na prehravani aktivnich prvku na web strankach, Vyskakuje to napr. kvuli reklamam, ktere jsou v tom delany

doplněno 14.03.12 13:14:

bez toho vam treba nepojedou videa z youtube.com. na druhe strane to k zivotu nepotrebujete a alespon ty reklamy neuvidite :) .

Jestli to instalovat chcete, tak tady je odkaz:

http://get.adobe.com/cz/flashplayer/

doplněno 14.03.12 14:21:

Ikony z plochy? Jestli jste odstranovala ikony u programu, tak jste je neodstranila, ty musite odinstalovat

zver700*
hodnocení

0x

vyčistit počítač, tim to

filehippo.com/...

hodnocení

Pro pana zver700 dáváte odkaz na cyčištění počítače je to anglicky, a prosím ještě poradit, když se to dá takhlle vyčistit, tak nepřijdu o uložené soubory mejlové dopisy a všechno co mám uložené? Nevím abych něco nezkazila. Počítač se mi velmi zpomaluje, než naskočí Internet je to dlouhá doba, ale jak na to? bez poškození? děkuji za více rad.

bena*

Nejlepší by bylo to odvézt někomu, kdo to rozumí... vzhledemk tomu, že njste s počítačem kamarád...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]