Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,zvláště pak toho kdo je ochoten mi pomoci při odstranění Win32agent a Win 32 adware gen.
Nějaké návody jsem našel ale nějak tomu nerozumím děkuji holvyy
Nějaké návody jsem našel ale nějak tomu nerozumím děkuji holvyy
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
al bunda*
0x
S protokolem se zajdi podívat na www.viry.cz. TADY máš něco, co bys měl vědět. Ale Hijackthis NENÍ antivirový program. Co používáš proti virům?
al bunda*
Nejde problém vyřešit prostě spuštěním antivirové kontroly? Zkoušel jsi to?
Na webu www.avast.com jsou i jednorázové utilitky k odstranění některých tipů virů - mrkni na to. BTW určitě budou i jinde?
Hodně zdaru.
holvyy*
Fix checked? mám smazat všechny špatné jsou 3 píšou abych si to dobře rozmyslel no tak to u mě může trvat léta anebo to risknu?
holvyy*
Test ukazoval tři křížky tedy špatné smazal jsem je a při další kontrole se nic neobjevilo.
Děkuji moc za spolupráci pane al bundo dík zdar
Děkuji moc za spolupráci pane al bundo dík zdar
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]