Nejste přihlášen/a.
Mám tablet z OS Android 2.2 a najednou se mi začala objevovat chybová hláška: Omlouváme se Proces android.process.acore byl neočekávaně ukončen. Opakujte prosím akci. A nabízí se tlačítko: Ukončit aplikaci když na něj kliknu tak hláška zmizí můžu chvíli pracovat ale tak během 10 až 20 sekund se hláška objeví znovu. Zkoušel jsem ho samozřejmě restartovat ale nic nepomáhá. Nevíte co s tím?
Jakou aplikaci jsi instaloval před tím, než se začalo dít? (včetně aktualizací již nainstalovaných). Tam bych hledal problém.
No já jsem na něj ještě nic nestahoval je v něm toho spoustu a nic navíc nepotřebuji. Když jdu do menu Správce aplikací tak se dělí na Stažené,Spuštěné,Vše,Na kartě SD. Když jsem byl v těch stažených ale já nic nestahoval,bylo tam 7 aplikací tak jsem je všechny odinstalova ale dělá to pořád. Kde najdu ty aktualizace nevím ty probíhají nějak samy na pozadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.