Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adresa URL (stream)

Od: aloisb® odpovědí: 7 změna:

Najde se zde znalec, který umí najít URL adresu (stream) internetového radia, které má tyto www.stránky : http://www.rockandroll.tk/? Díky předem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

4x

Uhh.. ten velký obrázek přímo uprostřed, kliknout pravým, kopírovat adresu odkazu, 74.222.1.51:8402/... šup je tu.

hodnocení

To jsem udělal a získal jsem toto : rockandrollradio.webs.com/...

dzordz*

Adresu odkazu, ne adresu obrázku ;)

hodnocení

74.222.1.51:8402/... - Je to ono?

doplněno 14.03.12 16:07:

Je to ono, díky!

hodnocení

ám však ještě jeden problém s tím radiem. Přístroj komunikuje s www stránkami, kde jsou jednotlivá internetová radia uložena. Zde si mohu po přihlášení přehrát zkušebně jejich streamy a případně si je dát do oblíbených skupin. Stanice, které vysílají hudbu ve formátu WMV, se dají spustit kliknutím na šipku a tím se otvírá Windows Media Player, ve kterém se to přehrává. Když však kliknu na šipku u stanice, která vysílá ve formátu MP3, tak se objeví prázdná stránka s adresou wifiradio-frontier.com/... a nic nehraje. Už jsem zkoušel přeinstalovat kodeky, ale nic nepomáhá.

dzordz*

Zřejmě jen nějaké nastavení v prohlížeči, v IE to je někde přes menu výchozího nastavení programů, ve firefoxu možnosti -> aplikace.

Když ten m3u odkaz zkopírujete ručně do wmp, určitě se vám to otevře. m3u je playlist, obsahující seznam alternativních streamů, tenhle konkrétní přesměruje na 121.cloudrad.io:8162/...

hodnocení

BINGO! Změnil jsem ve Firefoxu - možnosti - aplikace program (dal jsem tam WMP) a už to hraje! Moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]