Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak daleko funguje notebock venku od Wifi?

Od: madu odpovědí: 3 změna:

Mám doma zavedený internet a Wifi ,mohu tedy používat notebock v kterékoli místnosti. Teď jsem se dozvěděla ,že ho mohu používat i venku.Ráda bych věděla do jaké vzdálenosti,nikdo ze známých to neví.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepino82*
hodnocení

2x

záleží jak je velký signál wifi dole v rohu lišty ale nejlíp je to vyzkoušet mě to chyta asi 50m od příjmaču taky zaleží kde maš příjmač umístěn.

hodnocení

2x

Obecně se to nedá říci jak daleko dosáhne wifi síť. Liší se to routerem počtem zdí skrz které prochází, zda jde o rodinný domek nebo panelák a také citlivostí wifi karty v notebooku. Nejjednodušší způsob jak zjistit vzdálenost je, jít s notebookem ven a zkoušet.

buss
hodnocení

0x

desítky m na samý NB, ale jinak i na jakou popř. antenu je třeba vědět... když ony se ty vlny šíříí lépe volným prostorem..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]