Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Pujcil sem si od kamarada hru Call of Duty 2. Vložil jsem CD do roomky a nechtelo to po me instalaci. Otevřelo se mi tak okno: Play singleplayer a Play multiplayer. Prej to mam uz nainstalované. Když sem dal play tak to nic neudělalo a když jsem klikl na uninstall tak taky nic. Dříve sem měl CoD2 z flashky ale ten už sem odstranil. Mám Vistu home premium. Prosím co mám dělat? Díky Martin.
Najdi na cd složku DEViANCE s ikonu s hrou COD2SP zkopíruj do složky s nainstalovanou hrou, potvrď přepsání. A mělo by to jet. Když tak zkus celou hru nainstalovat znova. Jinak nevím kde by mohla být chyba, když ti to nic nepíše?!
Ale ja nemam zadnou hru nainstalovanou... pise mi to ze uz to mam nainstalovany ale kdyz dam uninstall tak proste nic.. ani to nic nenapise
Řekl bych, že máte zbytky v registrech z té hry co jste hrál z flashky. Proto Projeďte PC CCleanerem slunecnice.cz/... Měl by to ty zbytky najít. Stáhnout, nainstalovat, spustit, vlevo ikona Registry, vlevo dole Hledej problémy, pak opravit.
doplněno 13.03.12 16:37:Nejdřív ovšem zkuste tu dawidecekovu radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.