Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč vypíná počítač při graficky náročnější h

Od: maryfuc* odpovědí: 7 změna:

BYla vyměněna grafická karta, přeinstalován systém i ovladače. Nejde o bluedeath (nebo jak se to píše). Prostě se to vypne. Zdroj je 350 W.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

napiš sem jakou máš sestavu, jakou značku zdroje, zkontroluj teploty

ahasver4*
hodnocení

0x

Než sem dáš tu sestavu,dva dny mě na jednom PC zlobilo to samý,už jsem byl bezradný.Nakonec jsem náhodou přišel na to,že byl vadný kontakt mezi zdrojem a napájecím kabelem...:)Tak pro jistotu zkontroluj jako první...Je to pitomost ale potrápila mě...:)

doplněno 12.03.12 17:18:

Jinak mikihans tě vede správnou cestou...:)

Ahasver Vy nikdy nezklamete *smich*

doplněno 12.03.12 17:30:

První vaše rada ohledně problémů s PC je skoro vždy: Rozdělej to a zkontroluj kontakty :D

doplněno 12.03.12 17:56:

No o mě nejde, ale přijde trochu nezodpovědné tohle radit rovna tady. Protože si myslím, že sem chodí spíš "amatéři" typu: Když hraju hru xxx vždycky mi to po minutě vypne prosíííííím pomoc, jsem strašně zoufalý/á. A to nejsou zrovna typy, které zvládnou hrabat se v PC.

Ale jinak se u toho bavím ;)

doplněno 12.03.12 18:42:

Vůbec nijak. Jen jsem už nemohl, po tolika vašich podobných radách, odolat a nečekal jsem, že se to tak rozjede *smich*

No nic. Nejlepší asi bude když se sami bonzneme. Napíšu sys. Ať to mázne. Možná nám to přičte k dobru ;)

výtka
Upozornění od sys hejkal 12. 03. 2012 19:00:53
já osobně to nevidím na mazání, napsané rady mohou pomoci i někomu jinému. debata mezi Vámi je vedena slušně, korektně. i to může dát dobrý příklad někomu jinému. připočítávám Vám to oběma k dobru*smich* pěkný večer!
ahasver4*

pepr,život je samá legrace...*smich*

doplněno 12.03.12 17:45:

A Vám se nelíbí?To je mi líto.Fakt.Myslím to upřímně.:)

doplněno 12.03.12 18:01:

Tak to jsem rád,že se bavíte.Jinak by to bylo tady moc ,,suché,,..:)Mě nepřísluší hodnotit tazatelovi schopnosti.Jen jsem mu napsal co se mi právě stalo.Jako zkušenost.Ale jak myslíte,že Váš povzdech pomohl tazateji?Tedy,než nám některý sys.tuhle debatu utne...:)

doplněno 12.03.12 18:57:

Souhlas!Pryč s tím!*smich*

hujer123*

Také bych to viděl na teplotu - sundat kryt, zkontrolovat funkčnost větráků, případně do skříně na zkoušku nasměrovat nějaký větrák z venku a sledovat, co to dělá při zlepšeném chlazení.

no ono jestli je to zdroj Eurocase, tak bych viděl 99% problém v něm. Mně osobně Eurocase 350W vydržel 2 roky, pak začal taky vypínat. A to mám spotřebu PC při maximální zátěži 150W, normální spotřeba cca 110W

hodnocení

0x

Teplota nebo nedostatečný výkon zdroje.

Nepíšete jakou grafiku jste tam dal a zda jste případně přidal ještě něco.

Stalo se mi to též, když jsem přidal druhou grafiku do SLI... dokud běžely jen windows, tak to bylo OK, zapnul jsem hru a PC se vypnul. Musel jsem vyměnit zdroj za výkonnější (místo 550W přišel 700W).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]