Nejste přihlášen/a.
Včera se mi "zasekl" Avast! Free Antivirus. Na ikonce se objevil vikřičník a ža je nefumkční.Pokusil jsem se aktualizovat ,bez úspěchu,odinstalovat-hláška že něco chybí a totéž i při pokusu reinstalovat.
Co s tím? děkuji
(je to v NTB Amilo Pro s OS Win XP pro verze 2002 sp3)
Já se připojím ale souhlasím jen s odinstalováním.Avast v poslední verzi zlobí.Dal bych jiný antivir.na vyzkoušení.Třeba výborný Eset...
Díval jsem se na to ale vyskytla se další závada,takže nejprve musím opravit závadu č.2 a pak teprve avasta.(buďto odešla zvukovka nebo avast "sežral ovladače".Každopádně až budu vědět více písnu sem.Zatím díky za rady.
doplněno 24.03.12 13:20:Tak jsem ho dnes zkoušel odinstalovat a i když jsem zkoušel donouzovýho a pak odinstalovat,atd nic.Takže musím počkat až bude mit známý čas a "pohrabe se v tom"Zvukovku zatím používám externí a amísto avasta dám něco jiného a pak se uvidí.
Každopádně díky za pomoc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.