Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

nastavení zvuku jednotlivých programů

Od: dawidececk® odpovědí: 3 změna:
Ahoj, dobry den,
existuje nejaky program, na kterém bych mohl nastavit např.
winamp do sluchátek a hru do repraku?
snad to pochopíte :)
omlouvám se za pravopis, píšu z mobilu.. :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle je záležitost zvukové karty a jejích ovladačů. Pokud umí zvukovka pustit zároveň zvuk do sluchátek i do repro, tak by to určitě šlo. Pokud ani tohle nezvládne, na 99% nezvládne ani to, co požaduješ.

Neboli musíš mít oddělené výstupy, moje kdysi integrovaná 7.1 zvukovka Realtek to uměla, ovládat každý výstup zvlášť a nastavit si co chci

hodnocení

to umí pouštěl jsem do obou najednou, ale nikde jsem to nenašel te win :( tam to asi nebude :(

vlez ve Winampu do nastavení, vlevo vyber Output, stiskni Configure a podívej se, jestli v Device máš zvlášť sluchátka a reproduktory. Pokud ne, bohužel s tím nic neuděláš. Pokud ano, vyber tam sluchátka a teď by měl winamp hrát jen do sluchátek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]