Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MP3 converter s podporou ID3

Od: mikihans® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám velké množství mp3 s datovým tokem 320 kbps, ale potřeboval bych je převést alespoň na poloviční datový tok 160 kbps (příležitostný poslech v autě - tam takový tok bude stačit bohatě a vleze se mi jich na kartu 2x tolik)

Jenže všechny konvertory co jsem zkoušel převedou sice MP3 krásně, ale veškeré ID3 Tagy zmizí (interpret, název, album...)

Nevíte o nějakém dobrém konvertoru, který umí hromadnou konverzi MP3 včetně ID3 Tagu? Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

punkturtle*
hodnocení

2x

Pro Widle? Kdysi jsem měl rád Format Factory formatoz.com/...

Jinak na linuxu používám Sound Converter a Easytag, případně rovnou plugin nautila pro konverzi přímo v kontextovém menu.

hodnocení

díky, sice mi to u některých píše "neúspěšný", ale jinak funguje přesně jak potřebuju :)

bena*
hodnocení

0x

Našel jsem tento převaděč, ale bohužel je shareware: slunecnice.cz/...

hodnocení

díky, umí to hodně věcí, ale bohužel zas tento neumí převod MP3 - MP3, jen s jiným datovým tokem. A převádět do WAV a zpátky do MP3 mi přijde jako blbost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]