Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vkládat text z Google

Od: viky® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Potřebuji poradit s obyčejnou věcí, které já nerozumím. :)

Když potřebuji z Google, zkopírovat nějaký článek, jsou tam různá písmenka a odstavce. Abych článek sjednotila, tak ho vložím do Wordu, kde ho dám, na velikost 9. Mám krásný stejný článek, velikost písma 9. Nyní to vložím do pytle,/ vložit z Wordu / a tím, to přenesu do Poraďte.cz. Článek vypadá krásně, jedno písmenko, jako druhé, jen pár řádků. Když dám ale vložit, tak mi z toho vznikne, taková příšera, jako je na obrázku. Co dělám špatně? Poradíte, jak vložit text, aby zůstal stejný? Děkuji. Viky

doplněno 10.03.12 15:06:

Obrázek je vzor textu, jak se text, po vložení rozjede.

Jak vkládat text z Google

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Poradna má svůj textový formát s výjimkou smajlíků a obrázků. Takže buď text z Wordu sejmout z obrazovky a vložit jako obrázek, anebo lépe se vykašlat na Word a vložit jako prostý text bez formátovacích znaků, přímé vkládání z Wordu se zde nedoporučuje. Pokud přecejen vkládáte z Wordu, použijte filtr (ikonka vlevo na liště nad psaným textem pv odpovědi), ať to tady pak nerozhodí formátování a nezabírá 10 stránek. Delší texty je podle mne stejně lepší vkládat jako odkaz, vlákno pak zůstávý přehledné.

doplněno 10.03.12 15:25:

...ale vkládání z Wordu se zde již několikrát řešilo, vzpomeňte třeba na

poradte.cz/...

hodnocení

Hope, děkuji za odkaz, ještě jednou jsem se na něj podívala, kde jsem i já se ptala, co je pytel. Problém je, že text vložím do pytle, uloží se krásné psaní. Dám vložit, text se roztáhne, jak chce, na celou stranu.

hop®

Ano, to je přesně ten problém vkládání formátovaného textu z Wordu do standartdího textového editoru na poradně. Proto se toto kopírování nedoporučuje. Zkusila jste už ikonku "Vložit z Wordu"? Nějaké formátování to ztratí, ale po minimálních úpravách před uložením odpovědi tu bude vypadat lépe než ten Word...

dzordz*
hodnocení

0x

Tak to místo do wordu vkládejte do Poznámkového bloku?

hodnocení

Jak to vložit do Poznámkového bloku? Můžete mi to nějak přiblížit?

stribrnak*

Viky zkuste start- pak do hledání napište poznámkový blok a ten otevřete a můžete psát

doplněno 10.03.12 17:16:

tady

Jak vkládat text z Google #2

hodnocení

Děkuji všem. Viky

hop®

Nemusíte děkovat, Viky, raději se poučte! ;)

Přeji Vám čitělnější příspěvky, slibuji že pak kvůli tomu přestaneme vrčet! Hezký den! *slunce*

hodnocení

Dobrý den Hope. Když to je problém, nejde mi to, ale budu to různě zkoušet. Omlouvám se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]