Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na levný/výkonný NB

Od: c00b00 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, shaním se po nějakém NB ceny do 6ti tisíc. Vím že to není moc, ale potřebuji ho nutně rychle. Nevíte prosím o nějaké dobré slevě?

Jde mi především o výkon - procesor -grafika -ramka ne nějaký moc kancelářský.. Vím, že výkonostní NB jsou drahé, ale občas jsou dobré akce. Proto píší sem :) Děkuji za každžou odpověd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No tak s tou cenou moc nepochodíš. Výkonný NB opravdu nekoupíš za 6000 Kč. Za tu cenu je na PC tak leda solidní grafika.

Tady píši o NB s vysokým výkonem (možná tak pro spuštění exploreru :) )

czc.cz/...

Chtělo by to pár tisícovek ještě přitlačit. Jinak koupíš stroj, který ti bude spíše k zlosti.

hodnocení

0x

jak píše Spider, za 6000 koupíš sotva "lepší" netbook a ty chceš notebook na hry?

Nový - ani náhodou

koukni na aukro, tam možná něco najdeš, ovšem jak staré a v jakém stavu, těžko říct. Občas se dá natrefit na pěkný kousek za pár tisíc.

To je jak kdybych sháněl pěknou Oktávku v plné výbavě za 30 000 ;)

doplněno 12.03.12 14:55:

za 6 ti střelím svůj 3,5 roku starý Acer Extensa 5220 - 2,1 GHz dvoujádro, 2 GB RAM, 160GB disk, grafika INTEL X3100 *smich*

Need for Speed Underground a CS 1.6 si na tom zahraješ :D

c00b00
hodnocení

no, už jsem otevřel oči.. máte pravdu :D hele tak jsem hledal an netu a mam dva hot kandidáty- potřeboval bych poradit který, či ješte jiný co by mohl jít?

původně jsem chtěl alza.cz/...

ale pak jsem našel alza.cz/... co myslíte? to už někdo vrátil v záruce? že tam je i záruka rok.. mám do něj jít? nebo ten první? či se dá sehnat v té ceně lepší?:D :) diky za odpovědi

ten Acer Aspire 5750ZG má o trochu lepší grafiku a hlavně má k sobě i Windows, já bych šel do něj ;)

c00b00
hodnocení

jn...grafiku ma o dost podle notebookchecku tohorozejdu o dost vice.. OS nehraje vuebc roli ten mam.. ale spis me sere ze tam je zaruka jen rok.. uz ho nekdo mel a byl vracenej..tak prave jestli ho treba nekdo jen tak nereklamoval a uz by moh lybt trosku kazovej. starim nebo tak..

jo to je bazar, to jsem si nevšiml, ale ta nízká cena mi byla divná. Asi bych kontaktoval přímo Alzu a zeptal se v jakém stavu je. A hlavně pokud ho budeš kupovat, tak si pod tlačítkem "koupit" nastav "Bez výhodného internetu". Je to tam docela sviňárna

c00b00
hodnocení

jn doufam že mě nenabalamutí.. to snad ani nemužou :/... jinak bych samozdrějmě bral hned ten.. jen bych chtěl jestě zjistit názory ostatním.. a pak hlavně co napíší oni no.. třeba to je jen z prodejny ukázkový nebo tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma acer aspire 5750zg

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]