Nejste přihlášen/a.
Zdravím, shaním se po nějakém NB ceny do 6ti tisíc. Vím že to není moc, ale potřebuji ho nutně rychle. Nevíte prosím o nějaké dobré slevě?
Jde mi především o výkon - procesor -grafika -ramka ne nějaký moc kancelářský.. Vím, že výkonostní NB jsou drahé, ale občas jsou dobré akce. Proto píší sem Děkuji za každžou odpověd
jak píše Spider, za 6000 koupíš sotva "lepší" netbook a ty chceš notebook na hry?
Nový - ani náhodou
koukni na aukro, tam možná něco najdeš, ovšem jak staré a v jakém stavu, těžko říct. Občas se dá natrefit na pěkný kousek za pár tisíc.
To je jak kdybych sháněl pěknou Oktávku v plné výbavě za 30 000
za 6 ti střelím svůj 3,5 roku starý Acer Extensa 5220 - 2,1 GHz dvoujádro, 2 GB RAM, 160GB disk, grafika INTEL X3100
Need for Speed Underground a CS 1.6 si na tom zahraješ :D
no, už jsem otevřel oči.. máte pravdu :D hele tak jsem hledal an netu a mam dva hot kandidáty- potřeboval bych poradit který, či ješte jiný co by mohl jít?
původně jsem chtěl alza.cz/...
ale pak jsem našel alza.cz/... co myslíte? to už někdo vrátil v záruce? že tam je i záruka rok.. mám do něj jít? nebo ten první? či se dá sehnat v té ceně lepší?:D diky za odpovědi
jn...grafiku ma o dost podle notebookchecku tohorozejdu o dost vice.. OS nehraje vuebc roli ten mam.. ale spis me sere ze tam je zaruka jen rok.. uz ho nekdo mel a byl vracenej..tak prave jestli ho treba nekdo jen tak nereklamoval a uz by moh lybt trosku kazovej. starim nebo tak..
jo to je bazar, to jsem si nevšiml, ale ta nízká cena mi byla divná. Asi bych kontaktoval přímo Alzu a zeptal se v jakém stavu je. A hlavně pokud ho budeš kupovat, tak si pod tlačítkem "koupit" nastav "Bez výhodného internetu". Je to tam docela sviňárna
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.