Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online sledování Tv

Od: jura32* odpovědí: 19 změna:

Dobrý večer,chci se zeptat,zda byste mi neporadili nějaké dobré a hlavně funkční stránky,na sledování online televize.Odešel mi set top box a opravář dorazí až v pondělí.Díky.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Tak pár jich je ale bohužel už dlouho nejdou ani české ani slovenské programy.Musíte vydržet.Na radeon Tv jde dost zahraničních...

softpedia.com/...

doplněno 09.03.12 20:59:

Ale musíte mít VLC...

slunecnice.cz/...

doplněno 09.03.12 21:23:

A můžete si na Ulož.to najít Czskip media,dnes se po dlouhé době trochu rozjeli ale taky bohužel bez českých a slovenských..Zato Ochota a rybalka je super pro rybáře...:)

pt®
hodnocení

0x

Zkuste tady, mělo by to jít.

mojetv.blbne.cz/...

ladinpraha*

Stařenko, tam taky prakticky nic nejede. Já už dlouho vycházím z toho, že české TV se on-line nenajdou. Jsou jenom nějaké placené možnosti. Proto spoléhám na TV kartu.

joshua*
hodnocení

0x

Na CD u časopisu Počítač pro každého byli nějaké programy přiložené. FrreZ Online TV, ChrisPC JTV Player, JL's Internet TV, MediaPortal TV, ProgDVB a Readon TV Movie Radio Player. Já osobně používám ten poslední. Moc českých tam není ale to je tak všude. *palec*

ladinpraha*

Tam už právě ty základní programy nejsou.

Online sledování Tv
joshua*

Aha to jsem nevěděl, asi 2-3 týdny sem se nekoukal. Ale byly tam no

ladinpraha*

Dříve tam byly, občas i fungovaly, potom tam už jenom byly, a teď už tam ani nejsou. Prakticky nefungují už nikde. Ani tam, kde jsou na ně ještě odkazy. Snad jenom na VOYO jako placené. Proto vždycky říkám pořídit TV kartu a na většině míst není problém.

stribrnak*

tady je alespon ČT1 ONLINE,

vysílají od 8.30hod celý den

ceskatelevize.cz/...

emergency
..nebo tv tuner usb, lze pořídit už za pár stovek v HD kvalitě i s rádiem..

hodnocení

0x

Vypadá to že online televize na netu skočí. Asi ze stejnýho důvodu jako megaupoad.*nevi*

maros11
hodnocení

to je dobře že ještě se snaží tady nějak poradit né jak na PC poradně.Tak vám moc děkuji všem!:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]