Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chci se zeptat,zda byste mi neporadili nějaké dobré a hlavně funkční stránky,na sledování online televize.Odešel mi set top box a opravář dorazí až v pondělí.Díky.
Tak pár jich je ale bohužel už dlouho nejdou ani české ani slovenské programy.Musíte vydržet.Na radeon Tv jde dost zahraničních...
doplněno 09.03.12 20:59:Ale musíte mít VLC...
doplněno 09.03.12 21:23: A můžete si na Ulož.to najít Czskip media,dnes se po dlouhé době trochu rozjeli ale taky bohužel bez českých a slovenských..Zato Ochota a rybalka je super pro rybáře...
Na CD u časopisu Počítač pro každého byli nějaké programy přiložené. FrreZ Online TV, ChrisPC JTV Player, JL's Internet TV, MediaPortal TV, ProgDVB a Readon TV Movie Radio Player. Já osobně používám ten poslední. Moc českých tam není ale to je tak všude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.