Nejste přihlášen/a.
Nedokáži na klávesnici najít znaménko pro stupně (např.Celsia). Prosím o pomoc, jak napsat stupně celsia.
Předem děkuji za radu. J. OLT
Já mám znak pro celsia na klávesnici vlevo pod Esc, Shift + klávesa a pak další znak, či mezerník , ale je i ve znacích alt + čísílko 0176. Toto je dobréé znát, jak se vkládají µ, ©, @,.; ...
doplněno 09.03.12 10:06:Znaky Unicode, Windows, ale každý! to má v počitadle, je to we wordu, a stačí dát Start a do vyhledání napsat charmap...
Ano, ale nutno upřesnit, že LEVÝ Alt a 0176 na NUMERICKÉ klávesnici a máš stupně celsia vyřešeny!
Zdravím napište C , pod Esc je klávesa, zmáčnete Shift dvakrát objeví se dva kroužky°° jeden smažete a jeto C°.
doplněno 09.03.12 16:22:Napsal jsem to špatně: dvakrát při držení Shiftu zmáčknete která je pod tlačítkem Esc. Snad jsem to napsal srozumitelně.
PROČ tak složitě, myslím, že návod od "eqi" je o něco jednodušší!
A hlavně je lépe napsat °C než C°...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.