Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční webka a čtečka karet po upgradu OS

Od: yery* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám problém s webkamerou na notebooku Acer Extensa 5620. Nainstaloval jsem si Windows 7, před tím byl nainstalován Windows XP. a vše fungovalo. Webkamera jednoduše nejde spustit, ovladače jsou prý aktuální. Můžete mi poradit, jak ji zaktivovat?

Stejný problém mám i se čtečkou karet, systém ji jednoduše nenašel. Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasbolcek123
hodnocení

0x

zdravím zkuste si stáhnout DriverScanner mnělo by to pomoci najít novější ovladača nejlépeho stáhněte na uloz.to skuste taky jsem mněl problemy jak jsem si nainstaloval WIN 7 a stím programemDriverScanner...program je užitečný stáhlo mi to všechny ovladača jak na desku grafiku zvukovku lanovku! myš klavesnici takže by vám to mnělo fungovat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]