Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je bezpečný PayPal?

Od: sambiinka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěla bych si z jednoho obchodu objednat zboží. Požadují platbu přes PayPal.

Co kdyby mi zboží neposlali? Vrátí mi paypal peníze?

Nemáte někdo zkušenosti prosím?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

strazce*
hodnocení

0x

Ahoj, třikrát jsem si objednal zboží z USA, dvakrát mi je zřejmě cestou ukradli, peníze mi vždycky vrátili! Takže je určitě bezpečný!

sargo*

A to vám vrátila firma, které jste platil, nebo pay pal? To je jen zprostředkovatel - pochybuji, že by vracel peníze, když vy se ozvete, že jste nedostal zboží. Určitě to je bezpečný způsob placení ve smyslu, že peníze dojdou kam mají, ale co se tam s nimi stane - to už je otázka, kam je posíláte :)

juldab*

Je to bezpečnější než normální karta. Aspon doufám protože až dopiju pivo budu psát zrovna jednu reklamaci.

doplněno 08.03.12 22:17:

Přímo v paypalu jsou možosti že mu to strhnou z jeho účtu a vrátí na tvůj. Proto paypal nemají rádi poadvodníci, lépe řečeno mají rádi ti co nechtějí platit.

nemec*
hodnocení

0x
To je spis o bezpecnosti nakupu nez platby. pokud jde o platbu tak staci znat login a heslo a muze se platit. zadny overeni sms jako to mam u e-bankingu. z hlavy ted nevim ale urcite by mel na uctu co je sparovany s paypal uctem jit nastavit nejaky limit.

sambiinka
hodnocení

Aha to jsem nevěděla, tak díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]